Tjänster & Support

Hitta svaret
på din fråga


Skriv in din fråga i vår gedigna manual, Kunskapsbanken. Här hittar du mer än 500 frågor och svar och arbetsbeskrivningar på de vanligaste uppsättningarna.

Delta i vårt Community


Här kan du diskutera lösningar och dela med dig av din expertis och idéer med andra användare. Här hittar du också nyheter, information om nya versioner plus tips och trix från oss för att underlätta din jobbvardag.

Jobba
smartare


Boka konsulthjälp den tid som passar dig. Vi har färdigpaketerade uppdrag, till exempel Genomlysningspaket, Fördjupningskurs, Lönerevision, Semesterårsskifte, Årsskifte och Statistik.

Utbildning och webbinar


Kompetensutveckla dig och boka någon av våra populära utbildningar och webbinar. I utbudet har vi bland annat Grundutbildning, INL-filer, Behörighet, Listgeneratorn, Fördjupningskurs i lön, Löneadministrationskurs och Personal/Kompetenser.

Har du en idé?


Har du en idé om en funktion du saknar eller något du tycker kan förbättras i Agda PS? Vi jobbar ständigt med utveckling för att kunna erbjuda det bästa till dig. Hjälp oss att bli ännu bättre och lämna din idé i Idébanken. Dina synpunkter är viktiga för oss!

Support

Support


Standard Support: Om du behöver hjälp med felsökning och det mesta som inte innebär nyuppsättning. Vi har som ambition att svara på alla ärenden inom 2 timmar.

Utökad Support: Behöver du hjälp med t.ex. nyuppsättning, felsökning och/eller rättning eller utbildning av personal? Vi fixar det du inte har möjlighet att göra själv, mot debitering.

Filmer

Uppdatera

Mobilt bankID

Skicka AGI via API

Här hittar du alla senaste versioner och standardlistor till listgeneratorn.
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.