Vårt fokus är din verksamhet

Vill du digitalisera din organisation, förbättra jobbvardagen och få mer tid över till kärnverksamheten?

Välkommen till Visma Enterprise!

HR och lön för privat sektor

Lön och HR 
för privat sektor

Med Agda PS HRM Suite kan du
 • Jobba var du vill
 • Få struktur och hög säkerhet
 • Fokusera på affärsmålen
 • Utveckla dina medarbetare
Här läser du mer om Agda PS, rekrytering, hosting, våra konsulttjänster och utbildningar.

 

Ekonomi, HR & lön för offentlig sektor

Ekonomi, lön & HR 
för offentlig sektor

Visma Public Business Suite är
 • Alla funktioner på ett ställe
 • Anpassningsbart efter behov
 • Rollbaserad lösning
 • Kopplat till externa system
Här läser du om erbjudandet, rekrytering i Visma Recruit, våra konsulttjänster och kurser.

 

Hantering av hjälpmedel inom vården

Hantering av hjälpmedel inom vården

Visma Sesam2 innebär
 • Fokus på patientsäkerhet
 • Ökad kvalitet och kontroll
 • Optimerade flöden/processer
 • Avancerad behörighetsstyrning
Här läser du om Sesam2, den marknadsledande lösningen för hantering av hjälpmedel.

 

Info Vart tredje svenskt lönebesked skapas av Visma Enterprise lönesystem

Logga in på kundsidorna

Kundsidor - för privat & offentlig sektor

Communityn är en mötesplats för information, inspiration och kontakt med andra användare.
Här kan du som är kund bland annat:

• Ladda ner nya versioner • Registrera ärenden • Ta del av nyheter/inlägg • Anmäla dig till kurser

Till Communityn

Logga in på kundsidorna

Om Visma Enterprise

Visma Enterprise stödjer företag och organisationer i deras HR-, bemannings- och löneprocesser. För offentlig verksamhet erbjuder vi även lösningar för ekonomi samt hjälpmedelshantering inom sjukvården.

Våra system effektiviserar, automatiserar och säkerställer att jobbet håller hög kvalitet för över 2500 organisationer, i alla branscher och storlekar. Visma Enterprise är ett företag i vismakoncernen, ett av Nordens största och mest expansiva IT-företag. Våra kärnvärden är respekt, pålitlighet, innovation, kompetens och laganda.

Vår affärsidé och vision

Vår vision är att skapa digitala möjligheter för en privat och offentlig sektor i världsklass.

Vår affärsidé är att erbjuda digitala lösningar som förenklar verksamhetskritiska processer inom privat och offentlig sektor. Det ger våra kunder möjlighet att fokusera på kärnverksamheten, inte administration.

Visma köpte Aditro Public 2015. Den 1 januari 2016 bildade Visma Agda och Aditro Public företaget Visma Enterprise. Under 2016 och 2017 förvärvades Gatsoft och Amesto Healthcare Logistics, vilket inkluderade workforce management och IT-stöd för hjälpmedelshantering inom sjukvården till utbudet.

Aditros rötter går tillbaka till 1960-talet, då IT-branschen föddes. Lösningarna utvecklades först av Kommundata som senare, efter flera sammanslagningar och uppköp under 2000-talet, blev Aditro. Aditro vände sig till offentlig sektor, genom Aditro Public.

Visma Agda grundades 1978 under namnet Extrico Data. Från 1981 till 2007 utvecklades Agda Classic, ett lönesystem för mikrodatorer. I mitten på 90-talet påbörjades utvecklingen av Agda PS (Agda Personalsystem). 1999 bytte företaget namn med dotterbolaget och blev Agda Lön. 2012 förvärvade Visma Agda Lön och Visma Agda bildades.

1988 tog Amund Haldorsen och Tommy Hobaek, två norska it-studenter, de första stegen mot vad som senare skulle bli Gatsoft AS. Den första uppgiften, att skapa en programvara för effektiv vikariebemanning i Porsgrunns kommun, blev grunden till utvecklingen av Gat, ett av marknadens främsta system inom workforce management.

Den s k Ädelreformen i början på 90-talet innebar att landstingens ansvar för vård och omsorg delvis överfördes på kommunerna. Förändringen skapade behov av en lösning för uthyrning av hjälpmedel till kommunerna. Västerås var först ut att implementera Sesam som idag är det marknadsledande IT-stödet för hantering av hjälpmedel, utrustning och läkemedelsnära produkter inom sjukvården.

Kontakta oss gärna!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du når oss även på
010-141 15 00 eller sales.enterpriseab@visma.com.


Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.

JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.