Visma Enterprise på event, mässor och konferenser

Framöver träffar du oss här:

22-23

Maj 2019

Community live Affärslösningar

Utveckla din verksamhet med affärslösningar. Programmet fylls med inspirerande talare, högaktuella case och workshops anpassade för systemförvaltare, controllers och verksamhetsutvecklare inom ekonomi.

➞ Läs mer här

1

Juli 2019

Träffa oss i Almedalen 2019

Hur ser ekonomiavdelningens framtid ut i den digitala världen? Välkommen till ett samtal om mod, innovation och konsten att misslyckas.

➞ Läs mer här

Tidigare events

21

Maj 2019

Forum4iT

Kom och träffa oss på Forum4iT - En av Sveriges största konferenser och utställningar av affärssystem och löne- och HR-system.

➞ Läs mer här

20-21

Februari 2019

Personal & chef 2019

Träffa oss på Personal & Chef - mötesplatsen för dig som leder och utvecklar dina medarbetare.

➞ Läs mer här

5-13

Februari 2019

Expo Lön 2019

Mingla med yrkeskollegor och få råd och inspiration av experter inom lön, skatt och arbetsrätt. Visma är vänföretag till Expo Lön 2019. Vi ses i Göteborg 5/2, Malmö 7/2 och i Stockholm 13/2.

➞ Läs mer här

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att effektivisera arbetet och få mer tid över till kärnverksamheten? Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig!

Gäller det supportärenden?
Då behöver du registrera ditt supportärende här i vår community. 

Kontakta oss

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.