Visma Enterprise på event, mässor och konferenser

KONTAKTA OSS

Tidigare events

28-29

November 2019

Community Live Agda PS

Två dagar med fokus på att jobba smartare och det senaste inom HR och lön, för dig som använder Agda PS. Utbildningspass varvas med inspirerande föreläsningar. Detta är ett perfekt tillfälle att knyta kontakter, utbyta erfarenheter eller ställa frågor direkt till våra experter på plats.

➞ Läs mer här

26-27

November 2019

Community Live HR-plus

Två dagar med inriktning på smarta arbetssätt och det senaste inom HR och lön, för dig som använder HR-plus. Programmet är fyllt med inspirerande talare och ett brett urval av utbildningspass. Såklart avslutar vi med en gemensam middag och underhållning!

➞ Läs mer här

6-7

November 2019

Community Live Personec P

Vi spanar in i framtiden och ger dig inspiration att utveckla verksamheten. Programmet är fyllt med ett brett urval av utbildningspass som varvas med inspirerande föreläsningar. Detta är ett bra tillfälle att nätverka, utbyta erfarenheter och ställa frågor till våra experter på plats. Dag ett avrundas med en gemensam middag.

➞ Läs mer här

22-23

Oktober 2019

Community Live Medvind

Här lyfter vi blicken mot framtiden, ger dig inspiration att utveckla verksamheten med Medvind och stärker dig i din yrkesroll. Programmet har fyllts med inspirerande talare, högaktuella case och seminarium anpassade för dig som arbetar med schema och bemanning.

➞ Läs mer här

22-23

Oktober 2019

Sesams användardagar hösten 2019

Sesams användargrupp och Visma hälsar dig välkommen till höstens användardagar 22-23 oktober på Hotel C Stockholm.

➞ Läs mer här

1

Juli 2019

Träffa oss i Almedalen 2019

Hur ser ekonomiavdelningens framtid ut i den digitala världen? Välkommen till ett samtal om mod, innovation och konsten att misslyckas.

➞ Läs mer här

22-23

Maj 2019

Community live Affärslösningar

Utveckla din verksamhet med affärslösningar. Programmet fylls med inspirerande talare, högaktuella case och workshops anpassade för systemförvaltare, controllers och verksamhetsutvecklare inom ekonomi.

➞ Läs mer här

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att effektivisera arbetet och få mer tid över till kärnverksamheten? Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig!

Gäller det supportärenden?
Då behöver du registrera ditt supportärende här i vår community. 

Kontakta oss

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke