Så mycket sparar våra kunder

"Vi får samma priser och villkor som riktigt stora företag"

För Förskoleteamet Helianthus innebär Visma Advantage inköpsavtal stora kostnadsbesparingar inom flera områden. Tomas Norlén, ekonomichef, menar att en av de främsta fördelarna är att de blir behandlade som ett storföretag, trots att de egentligen känner sig som ett relativt litet företag.

"Projektledaren ordnar det mesta"

För Friskis&Svettis i Uppsala har projektledaren från Visma Advantage underlättat deras inköpsprocesser. Pia Larm, ekonomiansvarig, och hennes projektledare träffas vid behov och går igenom inköpen under senaste året. De blickar även framåt för att se hur kommande år ser ut. Mellan deras möten håller de ofta mejlkontakt om hon vill ha en offert eller bara undrar över något.


"Det bästa med inköpstjänsten och portalen är att det inte är tidskrävande alls, utan väldigt enkelt att komma igång."

Se vår video till höger där Joel Kullander, controller hos Caparol, förklarar fördelarna med inköpsportalen och avtalen som de har tillgång till genom tjänsten."Beställningarna har blivit billigare och leveranserna snabbare"

Stroke Riksförbund sökte efter en effektiv och säker trycksakslösning som klarar av det stora behovet när de insåg att deras gamla tryckeri inte höll måttet. Kjell Holm, verksamhetschef berättar att de tack vare Visma Advantage har hittat den lösning som de letade efter och som passar just dem.

"Jag halverade min tid som jag ägnade åt inköp"

Snabbt, tryggt och enkelt. Det är några av fördelarna som Veronika Karvonen ser med Visma Advantage inköpstjänst. Veronika Karvonen, administratör på Ocab i Stockholm AB, halverade sin tid på företagets inköp med hjälp av Premium.

"Vi sparar 10 000 kr/år enbart på ett avtal"

Inköpen för Pac2 AB var betydligt dyrare innan de började nyttja Visma Advantage färdigförhandlade avtal och idag märker de stor skillnad på sina kostnader. Lars Berg, vd, förklarar att de ofta upplevde att deras inköpsprocesser blev väldigt dyra. När de sedan hittade inköpslösningen Basic lyckades de sänka sina kostnader väsentligt.

"Bättre priser och mer tid till annat"

Medcam AB handlar kontorsmaterial och drivmedel hos samma leverantörer som de har gjort sedan långt tidigare men nu till bättre priser genom Vismas färdigförhandlade avtal. Robert Camara, företagsledare, berättar att det inte bara är de förmånliga rabatterna som gjorde att de beslutade sig för att bli kunder utan även att tidsbesparingen är en viktig faktor.

Har du frågor? Ställ dem här!

Vill du veta hur du bli kund eller har du andra funderingar? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Är du kund hos Visma Advantage?
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
kontakta visma advantage
 
Eller ring oss på 010 141 29 31
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.