Rabatter på glasögon och linser genom Visma

Få rabatt på skydds- och terminalglasögon hos Synoptik genom Visma

Rabatt på terminalglasögon 

Synoptik erbjuder ett brett sortiment av bågar och glas från välkända varumärken, både för företag och för privatpersoner och har ca 100 butiker i hela Sverige. Som kund hos Visma får du rabatt på bågar och glas, samt synundersökning. Du får även rabatt på slipade solglasögon.

  • 30 % rabatt på skydds- och terminalglasögon

  • 25 % rabatt på bågar och glas - privat

  • 25 % rabatt på slipade solglasögon - privat

  • 25 % rabatt på synundersökning - privat

  • 15 % på linsabonnemang

Få rabatt på linser och solglasögon hos Lensway genom Visma

Rabatt på linser

Lensway erbjuder alla olika typer av kontaktlinser; dags-, dygnetrunt- och månadslinser. Du kan även köpa glasögon och utvalda solglasögon med hög kvalitet från välkända märken. Med vår inköpstjänst får du rabatter både på bågar och glas, solglasögon och linser. Lensway erbjuder snabb leverans och full returrätt inom tre månader.

  • 15 % rabatt på linser

  • 15 % rabatt på glasögonArbetsmiljöverkets föreskrifter kring glasögon anpassade för bildskärm

Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter är arbetsgivaren skyldig att se till att arbetstagare som arbetar vid bildskärm mer än en timme under arbetsdagen genomgår en synundersökning. Därefter ska en synundersökning genomföras regelbundet, samt när arbetstagare får besvär som kan ha samband med synkraven i arbetet.

Om synundersökningens resultat visar att det behövs en kompletterande undersökning av en ögonläkare ska arbetsgivaren ordna en sådan undersökning. Om synundersökningen visar att ett behov av särskilt anpassade glasögon finns ska arbetsgivaren tillhandahålla dessa till arbetstagaren.