Rabatter på glasögon och linser genom Visma

Du som arbetar vid datorer och bildskärmar kan lätt få besvär med ögonen i form av trötthet, sveda, "grus"-känsla och liknande. Även huvudvärk är symptom som kan upplevas i samband med att du inte har rätt terminalglasögon, eller felaktig styrka på dina glasögon. Våra leverantörer erbjuder optiska produkter anpassade för arbete vid bildskärm, och som kund hos oss får du dessutom förmånliga priser.

Kontakta oss för att få veta mer om avtalen »

 

Terminal- & skyddsglasögon   30 %
Bågar & glas privat    25 %
Solglasögon 10 - 25 %
Synundersökning  25 %
Linser  10 %

Synoptik

Rabatt på terminalglasögon 

Synoptik erbjuder ett brett sortiment av bågar och glas från välkända varumärken, både för företag och för privatpersoner och har ca 100 butiker i hela Sverige. Som kund hos Visma får du rabatt på bågar och glas, samt synundersökning. Du får även rabatt på slipade solglasögon.

  • 30 % rabatt på skydds- och terminalglasögon

  • 25 % rabatt på bågar och glas - privat

  • 25 % rabatt på slipade solglasögon - privat

  • 25 % rabatt på synundersökning - privat

Lensway

Rabatt på linser

Lensway erbjuder alla olika typer av kontaktlinser; dags-, dygnetrunt- och månadslinser. Du kan även köpa glasögon och utvalda solglasögon med hög kvalitet från välkända märken. Med vår inköpstjänst får du rabatter både på bågar och glas, solglasögon och linser. Lensway erbjuder snabb leverans och full returrätt inom tre månader.

  • 10 % rabatt på linser

  • 25 % rabatt på glasögon

  • 10 % rabatt på utvalda solglasögon 

Arbetsmiljöverkets föreskrifter kring glasögon anpassade för bildskärm

Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter är arbetsgivaren skyldig att se till att arbetstagare som arbetar vid bildskärm mer än en timme under arbetsdagen genomgår en synundersökning. Därefter ska en synundersökning genomföras regelbundet, samt när arbetstagare får besvär som kan ha samband med synkraven i arbetet.

Om synundersökningens resultat visar att det behövs en kompletterande undersökning av en ögonläkare ska arbetsgivaren ordna en sådan undersökning. Om synundersökningen visar att ett behov av särskilt anpassade glasögon finns ska arbetsgivaren tillhandahålla dessa till arbetstagaren. 

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.

Vill du veta mer om avtalen?
Kontakta oss