Visma Advantage Affärsbarometer

Undersökningen av det ekonomiska klimatet bland landets småföretagare.Resultat våren 2020

Vårens affärsbarometer är genomförd under den mycket speciella period som det nya coronaviruset fört med sig. På grund av detta har nya frågor med koppling till krisen tillkommit.

Den kurva över förväntan på försäljning som tidigare legat relativt jämn över åren har fått en smått osannolik utveckling i år. Men så befinner vi oss också i en mycket osäker och turbulent tid.

 Fokus ligger ofta på större företag när det ekonomiska klimatet diskuteras i Sverige. Men 99 % av landets företag har färre än 50 anställda och 4 av 5 jobb skapas i dessa företag.

Med dessa siffror i ryggen genomför vi Vismas Affärsbarometer som undersöker det ekonomiska klimatet bland landets småföretagare.

Vill du få resultatet av undersökningen direkt i din inkorg?

Fyll i din mejladress så skickar vi rapporten när undersökningen är genomförd. Du får då även möjlighet att delta i nästa undersökning.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Senaste artiklarna från Affärsbarometern

Upptäck fördelarna med en samlad köpkraft

Visma Advantage förhandlar avtal med hjälp av en samlad köpkraft. Vi har i dagsläget ca 15 000 företag som gör sina inköp genom oss. Den samlade volymen gör att vi tillsammans kan få bättre villkor. Genom att använda våra färdigförhandlade avtal kan våra kunder vara säkra på att de alltid har bra villkor när de gör sina inköp till företaget. Avtalen finns samlade i en smidig inköpsportal vilket gör det enkelt för inköpare att ha koll på sina priser och villkor.

 

Läs mer om våra inköpsavtal

Följ oss för fler uppdateringar 

Om Vismas Affärsbarometer

Vi har genomfört Affärsbarometern två gånger om året sedan 2011. Undersökningen är en av landets största i sitt slag.

Vill du veta mer om Affärsbarometern?

   Henrik Salwén, vd
   010 141 2902 
   henrik.salwen@visma.com 
   Per Asplund, marknadsavdelningen
   010 141 2918
   per.asplund@visma.com