Om Visma Advantage

Upptäck fördelarna med en gemensam köpkraft.

Visma Advantage

Erbjuder små och medelstora företag inköpspriser som endast storföretag har möjlighet att förhandla fram själva.

Rabatter som underlättar vardagen

Våra inköpsområden täcker bud & frakt, resor & möten, drivmedel, kontorsmaterial, dryck & frukt, ekonomi & personal, telefoni och mycket annat. Tillsammans får vi starka villkor på produkterna och tjänsterna som ditt företag behöver!

Rabatter som underlättar vardagen

Våra inköpsområden täcker bud & frakt, resor & möten, drivmedel, kontorsmaterial, dryck & frukt, ekonomi & personal, telefoni och mycket annat. Tillsammans får vi starka villkor på produkterna och tjänsterna som ditt företag behöver i det dagliga arbetet!

 

17 000

Den gemensamma köpkraften hos våra kunder – 17 000 företag över hela landet – möjliggör starka avtal och riktigt stora rabatter. Ingredienserna som behövs för billigare inköp.

Välkända leverantörer

Vi jobbar ständigt på att hitta nya inköpsområden och förbättra de avtal som vi redan erbjuder. Som kund hos Visma Advantage kan du därför vara säker på konkurrenskraftiga priser och vassa villkor hos välkända leverantörer. Se vilka nya avtal som är på gång.

 

På jobbet och privat

Ni slipper hålla koll på en massa inloggningsuppgifter utan når alla våra leverantörers webbshopar och rabatter genom en enda inköpsportal. Många rabatter kan även användas privat av alla på företaget. Enkelt och effektivt med andra ord!

Med tre olika tjänster passar Visma Advantage både det lilla företaget som vill förenkla sin inköpsprocess och det mellanstora företaget som kan dra stor nytta av en skräddarsydd lösning med egen projektledare ... samt de mitt emellan.

 

Visma Advantage Affärsbarometer

Sveriges största undersökning av det ekonomiska klimatet hos småföretagare.

Läs om affärsbarometern

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.