Kaffemaskin och fruktleverans genom Visma Advantage
De små detaljerna som höjer humöret på kontoret

Visma Advantage ger dig rabatter på kaffemaskiner och bryggare till kontoret. Lägg till fräsch frukt och kall dryck så har du gjort underverk för trivseln. Med leverantörer som Nespresso, Coca Cola, Scanomat, Chaqwa och Ambius utlovar vi hög kvalitet till rätt pris.

 

 

Kaffemaskin och fruktleverans genom Visma Advantage. 
De små detaljerna som höjer humöret på kontoret.

Visma Advantage ger dig rabatter på kaffemaskiner och bryggare till kontoret. Lägg till fräsch frukt och kall dryck så har du gjort underverk för trivseln. Med leverantörer som Nespresso, Coca Cola, Scanomat, Chaqwa och Ambius utlovar vi hög kvalitet till rätt pris.Våra leverantörer inom kaffe, frukt och dryck

 

Spara pengar på kaffemaskiner från Nespresso med Visma
Spara pengar på kaffemaskiner från Chaqwa med Visma
Spara pengar på frukt från Ambius med Visma
Spara pengar på kall dryck från Coca Cola med Visma
Spara pengar på kaffemaskiner från Scanomat med Visma
Spara pengar på kaffemaskiner från Selecta med Visma

 

Maskin eller bryggare – vi täcker era behov

Genom Visma Advantage hyr och köper du kaffemaskiner till pressade priser. Men för det mindre kontoret räcker det kanske med en bryggare. Som tur är får våra kunder även rabatt hos Sveriges största leverantörer av hemelektronik, inte minst på kaffebryggare. 

Läs mer!

 

 

Kaffe, frukt och så mycket annat – Med Visma Advantage får du och ditt företag pressade priser hos fler än 50 leverantörer inom centrala områden. Hotell, frakt, IT, drivmedel med mera. Du slipper förhandla själv!

 4 anledningar att välja Visma Advantage

 

Visma Advantage Många bäckar små

Många bäckar små

Kaffe och frukt kan uppfattas som en liten utgift, men i längden kostar det. Så länge du betalar onödigt mycket vill säga. Med våra avtal hos leverantörer som Nespresso och Coca cola spenderar du mindre utan att behöva tumma på smaken.

Visma Advantage värdera din tid

Värdera din tid

Med vårt stora utbud av leverantörer slipper du bevaka priser och förhandla med leverantörer. Våra experter har redan gjort det jobbet – och förhandlat fram bästa möjliga pris. Så att du kan koncentrera dig på din huvudsakliga verksamhet.

Visma Advantage Ett paket som passar dig

Ett paket som passar dig

Visma Advantage erbjuder tre olika tjänster. Så att du och ditt företag kan få rabatter och avtalspriser som är anpassade efter er verklighet. Och i takt med att era behov växer uppgraderar ni tjänsten utan tjafs.

Visma Advantage ett enda inlogg

Ett enda inlogg

Allt som rör dina inköp. På en enda plats. Avtal, rabatter och vässade förmåner finns samlade i Visma Advantage inköpsportal. Du kan dessutom lägga in egna avtal och registrera hur många användare du vill.

Rabattavtal på kaffe, frukt och dryck –  prova gratis i 1 månad

Varje dag gör vi livet enklare för 15 000 svenska företag. Via vår inköpsportal får de bättre villkor och sänkta kostnader. Prova du också! Är du inte nöjd med Visma Advantage efter din gratismånad avslutas abonnemanget automatiskt.

 

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke