Varför nöja sig med annat än den bästa koppen kaffe? 
En Moccamaster höjer humöret på kontoret!

Via vår inköpsportal erbjuder vi dig och ditt företag rabatter hos leverantörer som Elgiganten och NetOnNet. Där hittar du en mängd modeller av kaffebryggarnas Rolls Royce: Moccamaster. Clubline, Kb952, Cup One eller Kbg744 – varför betala mer än nödvändigt?

Ständigt "bäst i test" – därför vill du ha en Moccamaster

moccamaster till kontoret visma advantage

Handgjord! Till skillnad från de flesta andra kaffebryggare är alla Moccamasters modeller tillverkade, monterade, packade och testade för hand i fabriken i Holland. 

Filosofin bakom Moccamaster är enkel: En säker kaffebryggare som går att lita på till 100 procent. Lägg till en vision om att brygga världens godaste kaffe. Med sådana ambitioner är det inte konstigt att de har lyckats så oerhört bra.

En annan anledning till perfektionen är att företaget bakom Moccamaster endast gör en sak. De tillverkar kaffebryggare. Ingenting annat. En tredje är de två avskilda värmeelementen. Med hjälp av dessa värms vattnet upp till den perfekta bryggtemperaturen mellan 92 och 96 grader, och hålls sedan på en idealisk temperatur för servering.

En Moccamaster är även ett smart miljöval. Serierna homeline och clubline med modeller som Kb952 är tillverkade i energieffektiva material som håller i många år. Sammantaget är de grymma på att brygga, energisnåla samt extra tåliga, drift- och brandsäkra. Dessutom har alla Moccamaster en automatisk avstängningsfunktion för ökad säkerhet.

Som extra bonus är de dessutom riktigt snygga och ger ett proffsigt intryck på besökande gäster. Att många av modellerna finns i rostfritt, vitt, svart, rosa eller någon helt annan färg gör den lätt att passa in på vilket kontor som helst.

Moccamasters kaffebryggare är certifierade av European Coffee Brewing Centre

De utför en rad tester av en bryggare innan den kan belönas med det åtråvärda klistermärket.

  • Tillräckligt mycket smak ska ha extraherats från kaffet.
  • Upprepade tester för att få samma resultat varje gång.
  • Bryggtemperatur på mellan 92 och 96 grader.

Så håll utkik efter "godkänd av ECBC" när du köper en kaffebryggare. Då kan du lita på att få en riktigt god kopp kaffe.

Exempel på 4 typer av Moccamaster

 

Moccamaster kb952

kb952

En riktig klassiker. Sanabbt och tyst brygger den 10 koppar perfekt kaffe. Lämpar sig även fint för mindre volymer än så eftersom den kan justeras för längre bryggning. Det frigör aromerna från kaffet på bästa sätt även för några få koppar (vilket kan vara svårt för många andra kaffebryggare). En oerhört uppskattad modell som gör sig på vilket mindre kontor som helst utan att göra hål i plånboken.

 

Moccamaster CD Grand

cd grand

1,8 Liter kaffe på sex minuter. Perfekt för kontoret där det går åt mycket kaffe men saknas stora ytor att "slösa" på en kaffebryggare. Kompakt men samtidigt effektiv och brygger en större kanna än övriga modeller. Skiljer sig även från övriga modeller designmässigt då den är rund snarare än fyrkantig, och enbart har en doseringsskala med mått på 1,8 liter då den är gjord för att brygga fulla kannor varje gång.

 

Moccamaster med två kannor

kbg 744

Dubbelt upp! För arbetsplatsen där ni aldrig vill upptäcka att kannan är tom. Med en sammanlagd volym på 2,5 liter (20 koppar) fördelat på två kannor har ni alla möjligheter att hålla kaffet i gång hela arbetsdagen. Tar en kanna slut brygger ni en ny, utan att för den delens skull behöva vänta då ni har en till. Har ni olika smak kan ni dessutom brygga två olika sorters kaffe för att hålla alla nöjda. Ett smart val på alla sätt och vis!

 

Moccamaster cup-one

cup-one

För enmanskontoret! Eller för arbetsplatsen där det finns vitt skilda smaker och alla helst brygger sin egen kopp. Klagomålen på att någon brygger för starkt eller för svagt kommer så att säga att självdö... Moccamasters senaste modell ger dig precis det du ofta önskar mest av allt: EN riktigt god kopp kaffe. Varför brygga mer än det behövs? Dessutom kan du knappast brygga en kopp snabbare är så här.

4 saker en riktigt vass bryggare ska klara

Temperatur under bryggning. Det kanske mest avgörande för att få till en riktigt god kopp kaffe är temperaturen under själva bryggningen. Expterterna är eniga om att 92 till 96 grader tar fram det alla bästa ur det malda kaffet.  

För lång bryggtid = bittert kaffe. Bryggningen får heller inte ta för lång tid. Mellan 4 och 6 minuter per liter vatten anses vara en optimal tid. Tar det längre tid än så riskerar kaffet att bli på tok för bittert och beskt.

För kort bryggtid = smaklöst kaffe. Går bryggningern snabbare än de 4-6 minuterna "hinner" inte den fylliga, kraftfulla smaken utvecklas – och du står där med en blaskig, tråkig kopp.

Värmehållning. Oftast hälls ju inte hela kannan upp på en gång. Därför är det även viktigt att bryggaren håller kaffet varmt när det är färdigt. En temperatur på 80-85 grader rekommenderas.

Samma resultat varje gång. En kaffebryggare ska vara som en god vän som aldrig sviker. Kopp efter kopp, dag efter dag, år ut och år in. Med kvalitet i varje detalj behöver du inte orora dig för ett plötsligt och ovälkommet kaffehaveri. 

De här punkterna kan tyckas enkla att uppnå, men så är tyvärr inte fallet. Som tur är lever dock Moccamaster upp till sitt goda rykte och levererar på samtliga punkter.

Färdigförhandlade avtal genom Visma Advantage

Erbjud det lilla extra till medarbetarna utan att betala för mycket! Med Visma Advantage får du rabatt på kaffe, frukt och kall dryck hos landets största leverantörer..

Se fler avtal

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.