Varför nöja sig med annat än den bästa koppen kaffe? 
En Moccamaster höjer humöret på kontoret!

Via vår inköpsportal erbjuder vi dig och ditt företag rabatter hos leverantörer som Elgiganten och NetOnNet. Där hittar du en mängd modeller av kaffebryggarnas Rolls Royce: Moccamaster. Clubline, Kb952, Cup One eller Kbg744 – varför betala mer än nödvändigt?

Läs mer om hela vårt erbjudande på kaffe, frukt och dryck.Exempel på 4 typer av Moccamaster

 

Moccamaster kb952

kb952

En riktig klassiker. Snabbt och tyst brygger den 10 koppar perfekt kaffe. Lämpar sig även fint för mindre volymer än så eftersom den kan justeras för längre bryggning. Det frigör aromerna från kaffet på bästa sätt även för några få koppar (vilket kan vara svårt för många andra kaffebryggare). En oerhört uppskattad modell som gör sig på vilket mindre kontor som helst utan att göra hål i plånboken.

 

Moccamaster CD Grand

cd grand

1,8 Liter kaffe på sex minuter. Perfekt för kontoret där det går åt mycket kaffe men saknas stora ytor att "slösa" på en kaffebryggare. Kompakt men samtidigt effektiv och brygger en större kanna än övriga modeller. Skiljer sig även från övriga modeller designmässigt då den är rund snarare än fyrkantig, och enbart har en doseringsskala med mått på 1,8 liter då den är gjord för att brygga fulla kannor varje gång.

 

Moccamaster med två kannor

KBG 744

Dubbelt upp! För arbetsplatsen där ni aldrig vill upptäcka att kannan är tom. Med en sammanlagd volym på 2,5 liter (20 koppar) fördelat på två kannor har ni alla möjligheter att hålla kaffet i gång hela arbetsdagen. Tar en kanna slut brygger ni en ny, utan att för den delens skull behöva vänta då ni har en till. Har ni olika smak kan ni dessutom brygga två olika sorters kaffe för att hålla alla nöjda. Ett smart val på alla sätt och vis!

 

Moccamaster cup-one

cup-one

För enmanskontoret! Eller för arbetsplatsen där det finns vitt skilda smaker och alla helst brygger sin egen kopp. Klagomålen på att någon brygger för starkt eller för svagt kommer så att säga att självdö... Moccamasters senaste modell ger dig precis det du ofta önskar mest av allt: EN riktigt god kopp kaffe. Varför brygga mer än det behövs? Dessutom kan du knappast brygga en kopp snabbare är så här.

 

0:-

Prova i 3 månader utan kostnad

  • Du sparar pengar på alla företagsinköp
  • Du slipper förhandla med leverantörer
  • Testa tjänsten gratis – ord. pris 549 kr/månad


Din provperiod är kostnadsfri och avslutas automatiskt om du inte aktivt väljer att fortsätta. Prova hur många avtal du vill i inköpsportalen utan extra kostnad. 

Kom i gång på 2 minuter