15 % rabatt på trycksaker till ditt företag 

Behöver ditt företag en smidig och pålitlig trycksakslösning? Vi erbjuder förmånliga rabatter hos ett av Skandinaviens ledande tryckerier, LaserTryck. Dina rabatter gäller bland annat tryck av visitkort, roll-ups, produktblad och mycket annat. 

Som kund hos Visma får du 15 % rabatt på alla dina trycksaker beställda från LaserTryck. Med en smidig webbportal ser du dina rabatterade priser och kan enkelt jämföra med andra tryckerier. I webbportalen hittar du alla trycksaker på ett ställe och kan även få en smidig överblick över dina tidigare beställningar och fakturor. 

Bli kund idag för att börja handla

Visma förhandlar rabattavtal för ca 15 000 företag och tack vare vår storlek får du som kund lika bra avtal som större företag får. Du slipper förhandla och jämföra själv, detta har vi redan ordnat åt dig. Därför blir det smidigt att beställa trycksaker, och till bättre priser!

Kontakta oss om du vill veta mer »

 

  
   
Trycksaker till bra priser genom Visma

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.

Vill du veta mer om avtalet?
Kontakta oss