Resor & möten genom Visma Advantage
– låga priser till fler destinationer

Scandic, SJ, Norwegian, Hertz, Taxi Kurir och OKQ8. Då har vi bara räknat upp några av våra pålitliga resepartners. Som kund hos Visma Advantage har du rabatter hos en rad andra aktörer som sänker kostnaderna på dina resor. Dygnet runt. Årets alla dagar.

Våra leverantörer inom resor och möten

Visma Advantage Norwegian rabattavtal
Visma Advantage Travellink rabattavtal
Visma Advantage Best western rabattavtal
Visma Advantage Scandic rabattavtal
Visma Advantage Hertz rabattavtal
Visma Advantage taxikurir rabattavtal
Visma Advantage Autoeurope rabattavtal
Visma Advantage Egencia rabattavtal
Visma Advantage Svenska möten rabattavtal
Visma Advantage MTR Express rabattavtal
Visma Advantage SJ rabattavtal

Mycket mer än resor - Med Visma Advantage får du tillgång till 50 färdigförhandlade inköpsavtal inom bland annat frakt, kontorsmaterial och drivmedel. Du slipper förhandla själv!

4 anledningar att välja Visma Advantage

 

Visma Advantage Låga priser

Låga priser

Åk tåg. Hyr bil. Sov på ditt favorithotell. Men betala inte mer än du behöver. Vi har samlat några av de största leverantörerna under samma inköpsparaply. Och inköpsvolymen från 15 000 handlande företag. Resultat: kraftiga rabatter.

Visma Advantage Spara tid

Tid till annat

Slipp bevaka priser och förhandla med olika reseleverantörer. Våra specialister gör jobbet åt dig. Så att du kan koncentrera dig intäkterna till din verksamhet. Faktum är att det enda du behöver tänka på när du reser är att välja (rätt) destination.

Visma Advantage Anpassa efter behov

Anpassa efter behov

Verklig valfrihet kombinerar dina och företagets resebehov med kostnader som är rimliga och förutsägbara ... eller möjliga att budgetera som en företagare skulle säga. Ökande resebehov? Ja, då uppgraderar vi dig.

Visma Advantage Allt på en plats

Allt på en plats

Visma Advantage inköpsportal når du via ett via ett klick med ditt pekfinger. Här finns alla avtal samlade. Du kan också lägga in de avtal som du själv har upphandlat i portalen. Och registrera ett obegränsat antal nya användare.

Färdiga reseavtal – prova gratis i 1 månad

Vi sparar tid och pengar åt 15 000 svenska företag. Nu har du möjlighet att testa Visma Advantage utan kostnad. Är du inte nöjd med oss efter provtiden avslutas abonnemanget automatiskt.

 

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.