Sänkt pris på elavtal 

Elpriser, elbolag och elavtal. Många pratar om det. Funderar över det. Googlar på det. Vi ordar inte så mycket om det. I stället erbjuder vi rabatt. Hos en elleverantör som har enkla byten, flexibla avtal och personlig rådgivning. 

Rabatt på elavtal hos Fortum via Visma Advantage

Fortum

2 öre rabatt per kWh

Läs mer här 

Hur fungerar det?

Via vår inköpstjänst får ditt företag tillgång till rabatterade priser på elavtal och andra produkter till arbetsplatsen. Såsom kontorsmaterial, försäkringar, kaffe och frukt.   

För att aktivera rabatterna blir du kund hos Visma Advantage eller provar vår tjänst kostnadsfritt i 3 månader.

Så här kan du minska företagets elanvändning

Hur tecknar jag ett elavtal?

Välj det elavtal som passar företaget bäst. Utgå från organisationens storlek och energiförbrukning. Hos Fortum kan du bestämma om du vill ha fossilfri el eller Miljötrygg – då ingår bland annat 100% förnybar energi från sol, vind eller vatten.

Har du redan ett elavtal och vill byta? Via Fortum kan du fylla i anläggningsuppgifter själv eller så kan de göra det åt dig. Väljer du det sistnämnda återkommer de till dig med en digital fullmakt. Avtalet med Fortum startas upp dagen efter att ditt nuvarande elavtal avslutats. Utan några brytavgifter.

Teckna elavtal till företaget - vad är viktigt att tänka på

Elavtal till företaget - vad ska jag tänka på?

Fast eller rörligt elavtal. Elförbrukning, elpriser och elbolag. Vad är bra att tänka på när det är dags att teckna ett elavtal till arbetsplatsen för första gången? Här har vi samlat några tips.

  • Väljer du ett rörligt avtal så kan dina elräkningar variera eftersom elpriset följer den nordiska elmarknaden. Fast pris är precis vad det heter: ett fast elpris per kWh. Och funderar du på portföljhantering så erbjuder vår elleverantör "Fortum smart" - en portföljhantering som hjälper företag med sina elinköp.
  • Håll koll på elkonsumtionen. Via Fortum Online kan du följa hur mycket el som används månad för månad och på så sätt se om förändringar företaget gör (till exempel justerar temperaturen) ger resultat.
  • Glöm inte bort att du ofta kan kontakta ditt elbolag - eller elleverantören du vill byta till - för att få råd. 

Dyra elpriser, vad beror det på?

Elpriser i Sverige. Varför är det så dyrt? 

Elpriset bestäms efter tillgång och efterfrågan. Sjunker temperaturen så ökar också efterfrågan och priset förändras beroende på hur mycket el som faktiskt kan produceras.

Förmågan att transportera el spelar också in. I södra Sverige har flera kärnkraftsreaktorer lagts ner, samtidigt som det byggts mycket vindkraft i landets norra delar. Det har lett till att det blir allt viktigare att kunna förflytta elen från norr till söder. Och det är inte alltid så lätt. Fortum har just nu (och i många år framåt) inte tillräckligt med överföringskapacitet för att klara av dessa "el-transporter".

 

Erbjudanden från Fortum

Elavtal med rabatt via Visma Advantage

Elavtal med rabatt per kWh

Som kund hos oss får du 2 öre rabatt per kWh hos Fortum. Välj mellan ett rörligt elavtal eller en portföljförvaltning - båda avtalen har rabatterad månadsavgift och påslag.

Produkten miljötrygg via Visma Advantage

Miljötrygg - el från förnybara källor

Dessutom får du produkten Miljötrygg helt gratis i ett år. Då ingår el från förnybara källor (sol, vind eller vatten) och energirådgivning så att du kan använda elen på ett mer effektivt sätt.

0:-

Prova i 3 månader utan kostnad

  • Du sparar pengar på alla företagsinköp
  • Du slipper förhandla med leverantörer
  • Testa tjänsten gratis – ord. pris 549 kr/månad


Din provperiod är kostnadsfri och avslutas automatiskt om du inte aktivt väljer att fortsätta. Prova hur många avtal du vill i inköpsportalen utan extra kostnad. 

Kom i gång på 2 minuter

Andra populära rabattområden

Köp billig hemelektronik med rabatt via Visma Advantage

Hemelektronik

Handla IT-produkter från leverantörer såsom Elgiganten, NetOnNet och Dustin.

Läs mer om hemelektronik

Tjänstebilar med företagsrabatt genom Visma Advantage.jpg

Tjänstebilar

Upptäck person- och transportbilar från bland annat BMW, Opel och Citroën.

Läs mer om tjänstebilar

Rabatt på bra kaffemaskin genom Visma Advantage.jpg

Kaffe, frukt och dryck

Rabatt på kaffe, frukt och dryck. Dessutom vassa priser på kaffemaskiner.

Läs mer om kaffe, frukt och dryck