Kontorsmöbler och inredning genom Visma Advantage
Feng Shui på kontoret – och i plånboken

Visma Advantage ger dig färdigförhandlade rabatter på kontorsmöbler hos stora leverantörer som IKEA, Gerdmans och EFG. Oavsett du är på jakt efter en lagerhylla och en skärmvägg eller vill smycka ett helt kontorslandskap sänker vi dina kostnader.

Våra leverantörer inom kontorsmöbler

Förmåner hos IKEA

Genom Visma Advantage får du och ditt företag en mängd fördelar hos vår senaste leverantör av kontorsmöbler – IKEA. Vad sägs om en personlig säljare, förmåner, erbjudanden, kampanjer och inspiration.

Läs mer!

Mer än kontorsmöbler – Med Visma Advantage får du och ditt företag rabatter och vässade villkor hos fler än 60 leverantörer inom mängder av områden. Frakt, elektronik, resor, telefoni … Du slipper förhandla själv!

4 anledningar att välja Visma Advantage

 

Visma Advantage Många bäckar små

Många bäckar små

Kaffe och frukt kan uppfattas som en liten utgift, men i längden kostar det. Så länge du betalar onödigt mycket vill säga. Med våra avtal hos leverantörer som Nespresso och Coca cola spenderar du mindre utan att behöva tumma på smaken. 

Visma Advantage värdera din tid

Värdera din tid

Med vårt stora utbud av leverantörer slipper du bevaka priser och förhandla med leverantörer. Våra experter har redan gjort det jobbet – och förhandlat fram bästa möjliga pris. Så att du kan koncentrera dig på din huvudsakliga verksamhet.

Visma Advantage Ett paket som passar dig

Ett paket som passar dig

Visma Advantage erbjuder tre olika tjänster. Så att du och ditt företag kan få rabatter och avtalspriser som är anpassade efter er verklighet. Och i takt med att era behov växer uppgraderar ni tjänsten utan tjafs.

Visma Advantage ett enda inlogg

Ett enda inlogg

Allt som rör dina inköp. På en enda plats. Avtal, rabatter och vässade förmåner finns samlade i Visma Advantage inköpsportal. Du kan dessutom lägga in egna avtal och registrera hur många användare du vill.

Färdiga avtal på kontorsmöbler - prova gratis i 1 månad

Bättre villkor och sänkta kostnader. 15 000 företag gör redan sina inköp via vår inköpsportal. Prova du också! Om du inte är nöjd med Visma Advantage efter din gratismånad avslutas abonnemanget automatiskt.

 

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.