Förmånliga försäkringar för företag 

Visma Advantage erbjuder förmånliga rabatter på försäkringar för företaget från Svedea, OKQ8 och Adekvat Försäkring. Svedea erbjuder ett enkelt sätt att teckna försäkring direkt på webben och OKQ8 erbjuder en BackUp-försäkring som kompletterar din vanliga bilförsäkring. Adekvat Försäkring har tagit fram 3 stycken försäkringar, speciellt anpassade för Vismas kunder. Försäkringarna avser: tjänsteresor, förmögenhetsbrott samt VD och styrelseansvar.

Försäkringsbehoven för företag skiljer sig åt från bransch till bransch och mellan enskilda företags unika önskemål. Därför är det omöjligt att säga vilken försäkring just du och ditt företag bör teckna. Det vi dock kan säga är att en företagsförsäkring måste vara flexibel så att du får precis vad du vill ha.

Fler företagsrabatter genom Visma

Visma Advantage förhandlar med leverantörer inom 50 olika avtal för företagare. Tack vare att vi förhandlar för alla Visma Advantage kunder på en gång är vi i en position där vi kan pressa priserna rejält. Därigenom kan du som kund hos oss ta del av rabatter som du på egen hand skulle ha svårt att förhandla fram. Så vad du än behöver till företaget är chansen god att vi har ett fördelaktigt avtal redan färdigförhandlat, så även inom företagsförsäkring.


                                


Rabatt på premie när du tecknar försäkring genom Visma

Försäkringar genom Visma              

Försäkring hos Svedea

Idag har vi ett bra avtal genom försäkringsbolaget Svedea. Svedeas försäkringar är anpassade för små och medelstora företag med en årsomsättning på upp till 50 miljoner kronor. Försäkringen riktar sig främst till företag med verksamhet inom tillverkning, handel, entreprenad, konsulttjänster eller kontorstjänster.  

Även om Svedea erbjuder annan typ av försäkring, exempelvis för båtar och motorcyklar, är det inom företagsförsäkring de gjort sig ett namn och är experter. De kan utifrån dina behov skapa ett unikt anpassat avtal som gör att du försäkrar bara det du behöver och slipper onödiga poster i kontraktet.

Självriskkonto

När du tecknar försäkring hos Svedea får du ett självriskkonto, vilket innebär att för varje försäkringsår som ditt företag är skadefritt sätts 15 % av grundsjälvrisken in på ett självriskkonto. Detta kan du sedan utnyttja för att betala självrisken vid eventuella skador. 


    
Försäkring för företag

Extra bilförsäkring med OKQ8

Har du OKQ8-kort har du möjlighet att teckna BackUp – en tilläggförsäkring till den vanliga bilförsäkringen. Vismakunder får 10 % rabatt på försäkringspremien.

När ni tecknar försäkring till en företagsbil är det ofta bäst att vara på den säkra sidan. Bilen kommer användas mycket och kanske av olika personer, så om olyckan är framme – hur liten eller stor den än är – kan det vara skönt att veta att skadan täcks av en försäkring. Det är bra både för arbetsgivaren och för den som kör. 

Bra komplement som ger maximalt skydd

BackUp försäkringen från OKQ8 är ett bra komplement till din vanliga bilförsäkring. Det spelar ingen roll vilket annat bolag du har ditt fordon försäkrat hos. Du kan alltid lägga till BackUp-försäkringen och bli skyddad mot en mängd olika typer av händelser. 

Om du tittar på ditt nuvarande försäkringsavtal kommer du se att få av dessa punkter, om ens någon, finns med. Även de bredaste helförsäkringarna har luckor, och då kan det vara klokt att täppa igen dem med en bilförsäkring av BackUp-typ. Då vet du att din företagsbil har maximalt försäkringsskydd. 


BackUp försäkring - bra komplement som ger maximal skydd

Vad täcker BackUp?

 • Hyrbil eller avbrottsersättning vid driftstopp
 • Kollision med djur
 • Vagnskadegarantiskada
 • Uppsåtlig skadegörelse
 • Skada i kupé och bagageutrymme
 • Ersättning vid stöld
 • Ersättning vid feltankning
 • Ersättning vid räddningsskada
 • Vagnskada utanför Norden
 • Skada på takbox och friluftsutrustning
 • Självriskersättning vid glasskada
 • Punktering av däck
 • Nyckelförlust
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.

Vill du veta mer om avtalen?
Kontakta oss