Så mycket kan ni spara med Vismas rabatter

Som kund hos Visma Advantage får ni över 60 färdiga inköpsavtal. Här räknar du ut vad ni kan spara med några av dem. Fyll i er omsättning/år på respektive område för att se vad ni kan spara.
Så mycket kan ni spara med Vismas rabatter
Calculator piggybank

Så mycket kan du spara med Visma Advantage

Som kund hos Visma Advantage får du tillgång till över 60 färdigförhandlade inköpsavtal. Här räknar du ut vad du kan spara per år med några av våra mest populära avtal. Fyll i din omsättning/år på respektive område för att se vad du kan spara.

 

Område:
Din kostnad per år:
Du kan spara:
Arbetskläder (Kr)
0.29
Vårt avtal med Procurator ger dig 29 % rabatt på arbetskläder och 23 % rabatt på övriga produkter. Vi har valt att räkna ut din besparing genom den låga rabattsatsen.
Bud (Kr)
0.31
Här har vi räknat på vårt avtal med Bring som ger dig 20 % rabatt på expressbud.
Drivmedel (Kr)
0.065 liter 0.83
Här räknar vi på listpriset från OKQ8. Vi räknar med vår rabatt på 83 öre rabatt/l diesel, och ett genomsnittspris på 14 kr/liter. Som kund i Visma Basic får du även förmånliga priser på bensin från OKQ8 samt bensin och diesel från Preem. 
Frakt (Kr)
0.41 0.45 0.45
För att göra en rättvis uträkning räknar vi på en kombination av bud, inrikes- och utrikesfrakt i varierande storlek. Som kund hos Visma Basic får du samma förmånliga villkor som större företag hos DHL Express, DHL Freight, TNT och Bring.
Flygresor (Kr)
0.1 0.14 flygningar 165 198
Vi räknar på vårt avtal med Norwegian som ger dig från 10 % rabatt på lågprisbiljetter.
Hotell (Kr)
0.15 nätter 161.25 range 500
Här har vi räknat med din rabatt hos Scandic som ger dig 15 % rabatt på Flexpriset.
Hyrbil (Kr)
0.1 hyrtillfällen 140 range 500
Som kund i Visma Basic får du förmånliga priser hos Hertz. Du får 10 % rabbatt när du hyr bil, eftersom tillvalskostnader såsom försäkring och GPS kan förekomma räknar vi här med 9 %.
Kontorsmaterial (Kr)
0.3 0.3 0.4
Vi jämför med den rabatt du själv skulle kunna förhandla hos leverantören och här räknar vi med 30 % i genomsnittsrabatt hos Staples. Som kund i Visma Basic får du 76 % i genomsnittsrabatt på 1000 produkter hos Staples men även 76 % i genomsnittsrabatt på samma antal produkter hos Lyreco.
Telefoni (Kr)
0.15
Här har vi räknat på vårt avtal med 3 som ger dig 15 % rabatt på hela abonnemangskostnaden. Vi erbjuder även avtal med PhoneHouse.
Tågresor (Kr)
0.04
Här har vi räknat med en snittresa på 250kr.
Taxiresor (Kr)
0.02 0.032
Här har vi räknat med en snittresa på 250kr.
basic:

Vi rekommenderar Visma Basic

För enbart 208 kr/månad får du tillgång till färdigförhandlade inköpsavtal inom en mängd olika områden. Du slipper lägga onödig tid på att förhandla egna avtal, det har vi redan gjort åt dig.
professional:

Vi rekommenderar Visma Professional

För enbart 458 kr/månad får du tillgång till färdigförhandlade inköpsavtal inom en mängd olika områden. Du slipper lägga onödig tid på att förhandla egna avtal, det har vi redan gjort åt dig.
premium:

Vi rekommenderar Visma Premium

Som kund i Visma Premium får du tillgång till färdigförhandlade inköpsavtal inom en mängd olika områden. Du slipper lägga onödig tid på att förhandla egna avtal, det har vi redan gjort åt dig.
Could not find image

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.

Vill du veta mer om vad du kan spara?

Kontakta oss