11 smarta tips för att hitta rabatterade flygbiljetter

Är du på jakt efter de bästa priserna på flygbiljetter? Att hitta rabatterade flygbiljetter kan vara en verklig besparing för dina reseplaner. Här är 11 smarta tips som hjälper dig att säkra de bästa erbjudandena på flygresor.

1. Planering

Boka i förväg. En av de mest pålitliga sätten att få rabatterade flygbiljetter är att boka tidigt. Planera dina resor några månader i förväg för att dra nytta av de lägsta priserna.

2. Flexibilitet

Var flexibel med dina resedatum. Att vara öppen för olika resedatum kan göra stor skillnad. Veckodagar som tisdagar och onsdagar är vanligtvis billigare än helger.

3. Jämför

Använd jämförelsesajter som Skyscanner, Google Flights och Kayak, dessa gör det enkelt att hitta de bästa priserna från olika flygbolag och resebyråer.

4. Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev. Många flygbolag och resewebbplatser erbjuder exklusiva erbjudanden och rabatter till sina prenumeranter. Missa inte chansen genom att prenumerera på deras nyhetsbrev.

5. Sociala medier

Följ relevanta företag på sociala medier: Genom att följa flygbolag och resewebbplatser på sociala medier kan du vara bland de första som får information om specialkampanjer och rabatter.

6. Bonusprogram

Använd bonuspoäng och miles: Om du har lojalitetspoäng eller miles från ett flygbolags lojalitetsprogram kan du använda dem för att sänka kostnaden på din flygresa och till och med resa gratis.

7. Flygplats

Beakta alternativa flygplatser: Ibland kan det vara billigare att resa till eller från mindre flygplatser i närheten av din destination. Detta kan vara ett prisvärt alternativ att utforska.

8. Kampanjer

Håll dig uppdaterad genom att regelbundet besöka flygbolagens och resebyråernas webbplatser för att få information om deras senaste kampanjer och tidsbegränsade erbjudanden.

9. Företagsavtal

Om du reser mycket i tjänsten är det bra om företag du arbetar för tecknar ett företagsavtal med flygbolag. Du får därmed tillgång till förmånliga priser och fasta rabatter. Med ett företagsavtal har man i regel rabatt på flex-biljetter som kan vara något dyrare i pris men som har flera förmåner och gör resan enklare och bekvämare.

10. Rensa cookies

Håll din webbhistorik ren. Vissa webbplatser höjer priserna baserat på din tidigare sökhistorik. Använd inkognitoläge i din webbläsare eller rensa din historik för att undvika detta.

11. Boka din flygbiljett via Inköpsportalen

Genom att samla dina inköp i Visma Advantages inköpsportal missar du aldrig att boka din flygbiljett och får din rabatt. Där har du upp till 12 % rabatt på FullFlex-biljetter och 3 % på lågprisbiljetter.

Med dessa 11 smarta tips är du redo att maximera dina chanser att hitta rabatterade flygbiljetter och spara pengar på din nästa resa. Gå inte miste om de bästa priserna – planera smart och res mer prisvärt!

Visa mindre

Vad finns det för fördelar med att boka flygresan via Visma?

Rabatt på flygresor

Men också starka rabattavtal inom andra områden.

Överblick och kontroll

Se hur mycket du sparar och få koll på vem som gör inköp till företaget.

Färdigförhandlade avtal

På ett och samma ställe. I Vismas inköpsportal.

Flyg med rabatt 

Norwegian

Upp till 12 % rabatt 

Läs mer om våra rabatter från Norwegian

Så kommer du igång - 3 steg

Steg 1

Aktivera din 3 månader kostnadsfria provperiod via formuläret nedan

Steg 2

Du får dina inloggningsuppgifter via mejl inom kort

Steg 3

Logga in i inköpsportalen, aktivera avtalen som du vill använda och börja handla med rabatt

0:-

Prova i 3 månader utan kostnad

  •  Du sparar pengar på alla företagsinköp
  •  Du slipper förhandla med leverantörer
  •  Testa tjänsten gratis – ord. pris 549 kr/månad


Din provperiod är kostnadsfri och avslutas automatiskt om du inte aktivt väljer att fortsätta. Prova hur många avtal du vill i inköpsportalen utan extra kostnad. 

Kom i gång på 2 minuter