"Bäst i test"-bryggare till pressade priser för ditt företag

Vägra betala onödigt mycket för nästa kopp kaffe på jobbet. Vi erbjuder färdiga rabattavtal med kända leverantörer som Elgiganten och NetOnNet. Hos dessa elektronikjättar hittar du alla typer av kaffebryggare – till lägre priser via vår inkösportal.

Rätt kaffebryggare – din viktigaste rekrytering

Med rätt kaffebryggare bryr du dig inte om fläckarna

På svenska kontor dricker vi kaffe. Mycket kaffe. Hela 3,5 koppar per dag i snitt för att vara exakt. Det är näst mest i världen, strax efter våra grannar i Finland. Oavsett arbetsplats är kaffet något som diskuteras. Strax efter vädret är det uppskattnigsvis det mest debatterade ämnet på jobbet oavsett om du bor i Skåne eller Lappland eller någonstans däremellan. Och skulle kontorets kaffebryggare vara trasig stannar produktionen tvärt. Det påminner om när en skrivare tar slut på bläck (för övrigt en annan typ av kontorsskräck som vi gärna håller er borta ifrån).

En kopp kaffe är så sammankopplat med arbete att de flesta av oss inte kan tänka oss en arbetsdag utan det svarta elixiret. Och varför skulle vi göra det? Det håller oss alerta, minskar risken för sjukdomar som parkinsons och diabetes, stärker minnet och smakar gott ... åtminstone om det är bryggt i en ordentlig kaffebryggare.

4 typer av kaffebryggare

 

Kaffebryggare med kvarn

Med kvarn

För konnäsörkontoret där ni föredrar nymalda kaffebönor till varje kopp. Möjligheten att välja hur grovt det ska malas ger fler möjligheter än andra bryggare när det gäller att få till den exakta favoritsmaken. Vanligtvis kan du även stänga av kvarnen och brygga vanligt, färdigmalt kaffe när du känner för det. Omväxling förnöjer!

Vare sig du maler bönorna själv eller köper färdigmalt så är själva kvarnen viktig i sammanhanget. Samma kaffebönor smakar nämligen olika beroende på hur de mals. Grovmalet ger friskare och lättare kaffe, medan finmalet ger en fylligare och strävare kopp.

 

Moccamaster med termos

Med termos

Alla har vi någon gång fått en kopp kaffe som stått på värmeplattan på tok för länge. Beskt och surt på samma gång (hur det nu är möjligt) samt troligen cancerogent och allmänt otrevligt. Dåliga kaféer är dessvärre inte ensamma om denna företeelse utan får konkurrens av många kontor när det kommer till att bjuda på den värsta koppen kaffe.

En termos i stället för en kanna kan dock hjälpa till med problemet. Det säger sig självt då en termos håller kaffet varmt utan att kräva någon ytterligare uppvärmning. Många tillverkare erbjuder både kanna och termos som tillval – varför inte använda det som passar bäst för stunden?

 

Moccamaster med två kannor

Dubbel kaffebryggare

Dubbelt så gott! Åtminstone dubbelt så mycket. För den något större arbetsplatsen kan en dubbelpipig bryggare vara svaret på kaffefronten. När en kanna är tom brygger ni helt enkelt en ny – utan att behöva vänta då ni förhoppningvis fortfarande har kvar en skvätt i den andra. Effektivt och uppskattat.

Kanske gillar olika medarbetare olika kaffeblandningar? Smaken är bekant som baken. Som bonus kan ni viga den ena kannan åt en mörkrost från Etiopien och den andra åt ekologisk mellanrost från Guatemala med toner av nougat.

 

Moccamaster cup-one

Cup-one (1 kopp)

För det riktigt lilla kontoret. Eller för arbetsplatsen där det finns många olika idéer om hur ett gott kaffe ska smaka. Alla får helt enkelt göra sin egen kopp! Faktiskt smartare än det kan tyckas. Inte minst tillsammans med to go-koppar som håller värmen på kaffet betydligt längre än vanligt porslin.

På pluskontot finns även det faktum att oerhört lite kaffe går till spillo då det bryggs koppvis. Dessutom går det betydligt snabbare att brygga en kopp än en kanna. Fast det blir ju förstås inte lika mycket åt gången...

Perfekt för det mindre kontoret eller företaget

För det mindre företaget är en kaffebryggare av hög kvalitet ett perfekt alternativ till större kaffemaskiner. Det ni förlorar i effektivitet när den större maskinen väl är på plats vinner ni tillbaka i plats, pengar och enkelhet att komma igång med en bryggare.

En annan fördel i sammanhanget är att de allra flesta personer i vårt avlånga land tycks föredra klassiskt filterkaffe från maskiner eller espressobryggare. Även om det också kan vara en höjdare (för företag med nog utrymme på kontoret och i plånboken är det ingen dum idé att komplettera bryggaren med en espressomaskin).  

Genom våra leverantörer Elgiganten och NetOnNet kan vi erbjuda dig och ditt företag de bästa kaffebryggarna från de största märkena till pressade priser. Vare sig du är på jakt efter en modell från Moccamaster, Melitta, Philips, KitchenAid eller Elektrolux så kommer du att hitta det du söker.

Kom ihåg att en ordentlig kopp kaffe är en nog så viktig pusselbit i företaget som nya datorer eller friskvård.

En kaffebryggare räcker gott och väl till det mindre kontoret

Färdigförhandlade avtal genom Visma Advantage

Ett billigare sätt att erbjuda det lilla extra till medarbetarna! Med Visma Advantage får du rabatt på kaffe, frukt och kall dryck hos landets största leverantörer.

Se fler avtal

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.