"Bäst i test"-bryggare till pressade priser för ditt företag

Vägra betala onödigt mycket för nästa kopp kaffe på jobbet. Vi erbjuder färdiga rabattavtal med kända leverantörer som Elgiganten och NetOnNet. Hos dessa elektronikjättar hittar du alla typer av kaffebryggare – till lägre priser via vår inköpsportal.

Läs mer om hela vårt erbjudande på kaffe, frukt och dryck.


Rätt kaffebryggare – din viktigaste rekrytering

4 typer av kaffebryggare

 

Kaffebryggare med kvarn

Med kvarn

För konnässörkontoret där ni föredrar nymalda kaffebönor till varje kopp. Möjligheten att välja hur grovt det ska malas ger fler möjligheter än andra bryggare när det gäller att få till den exakta favoritsmaken. Vanligtvis kan du även stänga av kvarnen och brygga vanligt, färdigmalt kaffe när du känner för det. Omväxling förnöjer!

Vare sig du maler bönorna själv eller köper färdigmalt så är själva kvarnen viktig i sammanhanget. Samma kaffebönor smakar nämligen olika beroende på hur de mals. Grovmalet ger friskare och lättare kaffe, medan finmalet ger en fylligare och strävare kopp.

 

Moccamaster med termos

Med termos

Alla har vi någon gång fått en kopp kaffe som stått på värmeplattan på tok för länge. Beskt och surt på samma gång (hur det nu är möjligt) samt troligen cancerogent och allmänt otrevligt. Dåliga kaféer är dessvärre inte ensamma om denna företeelse utan får konkurrens av många kontor när det kommer till att bjuda på den värsta koppen kaffe.

En termos i stället för en kanna kan dock hjälpa till med problemet. Det säger sig självt då en termos håller kaffet varmt utan att kräva någon ytterligare uppvärmning. Många tillverkare erbjuder både kanna och termos som tillval – varför inte använda det som passar bäst för stunden?

 

Moccamaster med två kannor

Dubbel kaffebryggare

Dubbelt så gott! Åtminstone dubbelt så mycket. För den något större arbetsplatsen kan en dubbelpipig bryggare vara svaret på kaffefronten. När en kanna är tom brygger ni helt enkelt en ny – utan att behöva vänta då ni förhoppningsvis fortfarande har kvar en skvätt i den andra. Effektivt och uppskattat.

Kanske gillar olika medarbetare olika kaffeblandningar? Smaken är bekant som baken. Som bonus kan ni viga den ena kannan åt en mörkrost från Etiopien och den andra åt ekologisk mellanrost från Guatemala med toner av nougat.

 

Moccamaster cup-one

Cup-one (1 kopp)

För det riktigt lilla kontoret. Eller för arbetsplatsen där det finns många olika idéer om hur ett gott kaffe ska smaka. Alla får helt enkelt göra sin egen kopp! Faktiskt smartare än det kan tyckas. Inte minst tillsammans med to go-koppar som håller värmen på kaffet betydligt längre än vanligt porslin.

På pluskontot finns även det faktum att oerhört lite kaffe går till spillo då det bryggs koppvis. Dessutom går det betydligt snabbare att brygga en kopp än en kanna. Fast det blir ju förstås inte lika mycket åt gången...

Perfekt för det mindre kontoret eller företaget

0:-

Prova i 3 månader utan kostnad

  • Du sparar pengar på alla företagsinköp
  • Du slipper förhandla med leverantörer
  • Testa tjänsten gratis – ord. pris 549 kr/månad


Din provperiod är kostnadsfri och avslutas automatiskt om du inte aktivt väljer att fortsätta. Prova hur många avtal du vill i inköpsportalen utan extra kostnad. 

Kom i gång på 2 minuter