Företagsrabatt på skrivare & kopiatorer 

Som kund hos Visma får du tillgång till förmånliga företagsrabatter på bland annat skrivare och kopiatorer till företag. Vi samarbetar med Misco, RicohDustin och Lyreco som levererar skrivare och kopiatorer både till små och större företag. 

Kopiator

Oavsett om du driver ett eget företag eller om du kommer från ett bolag med 500 anställda kräver varje bolag tillgång till en kopiator. Hur du utnyttjar kopiatorn skiljer sig däremot från bolag till bolag, vissa kräver högre kapacitet än andra. Kräver ditt företag en större kopiator kan Canon och Dustin vara att föredra, medan Lyreco levererar kopiatorer anpassade för det mindre kontoret.

Skrivare

Kanske är en skrivare ännu viktigare än en kopiator för att ett företag ska fungera. Även skrivarens kapacitet skiljer sig på företagets behov och önskemål. Om du arbetar på ett större företag kan Canon hjälpa dig att ta fram en paketlösning som passar just ditt företags behov.

Multifunktionsskrivare

För att ytterligare kunna effektivisera din verksamhet kan en multifunktionell skrivare vara att föredra. Med en multifunktionell skrivare kan du kombinera utskrift, fax, färgscanning och kopiering i samma smidiga enhet. Att de dessutom skriver ut högkvalitetsutskrifter på ett par sekunder är ett stort plus. 

Lyreco är idag representerat i större delen av världen och levererar kontorsmaskiner från välkända leverantörer och säkerställer att du får produkter av hög kvalitet. Lyrecos produkter passar det mindre företaget.

Dustin har sedan 1984 levererat IT- och elektronikprodukter till små och stora företag i hela landet. Med Dustins erfarenhet av smidig e-handel och trygga leveranser kan du vara säker på att du får dina leveranser i tid. Perfekt för företaget som växer snabbt!

Misco är en komplett leverantör av datorer, programvaror, nätverk, datatillbehör och förbrukningsartiklar av alla ledande fabrikat. Vårt avtal med Misco innebär att du får rabatt på hela deras sortiment, även på kampanjprodukter.

Färdiga avtal på IT och elektronik - prova gratis i 1 månad

Vi sparar tid och pengar åt 15 000 svenska företag. Prova du också! Är du inte nöjd med oss efter dig gratismånad avslutas abonnemanget automatiskt.

Se alla avtal
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.