Rabatt på bud och post

Ska du boka bud? I någon av Sveriges tre största städer. Eller ska du skicka kontorspost? Vi erbjuder rabatt hos två leverantörer som bland annat erbjuder snabba och säkra leveranser.

Rabatt hos Bring

Bring

20-35 % rabatt på bud

Läs mer om våra rabatter hos Bring

Spara pengar på brevpost med Mailworld genom Visma Advantage

Mailworld

17 % rabatt på post

 

Hur fungerar det?

Via Visma Advantages inköpsportal får ditt företag rabatt på bud och post. Men du får också rabatt på frakt, kontorsmaterial och andra mycket annat. 

För att aktivera företagsrabatterna så blir du kund hos Visma Advantage eller provar vår tjänst kostnadsfritt i 3 månader.

Skicka bud

Skicka bud

Om du driver en e-handel. Jobbar på en industri. Arbetar utanför stan. Så har du säkert behövt eller kommer att behöva skicka ett bud. Det kan vara ett blombud. Ett pressbud. En sista minuten-leverans. När du ska skicka ett bud så uppger du vad det är du vill skicka. Men framför allt när du vill att det ska vara framme. Ibland kan det behöva nå mottagaren så fort som möjligt. Vid ett annat tillfälle kanske det räcker att budet kommer fram om några timmar. Vår leverantör Bring erbjuder snabba och säkra leveranser, antigen via cykel- och bilbud i Stockholm. Eller bilbud i Malmö och Göteborg.

Bud i Stockholm

Att eller annat bud passerar är ingen ovanlig syn när du är i Stockholm. Både bilbud och cykelbud brukar köra förbi. Många företag väljer att skicka bud i Stockholm för att produkten ska komma fram snabbt. Andra för att det är flexibelt. Några för att det är smidigt. Hos Bring kan du skicka bud i Stockholm ända fram till dörren. Och mellan vissa sträckor i huvudstaden kan du också välja cykelbud. När du aktiverat Bring i inköpsportalen så bokar du dessutom ditt bud med Vismarabatt.

Boka bud i Stockholm

0:-

Prova i 3 månader utan kostnad

  •  Du sparar pengar på alla företagsinköp
  •  Du slipper förhandla med leverantörer
  •  Testa tjänsten gratis – ord. pris 549 kr/månad


Din provperiod är kostnadsfri och avslutas automatiskt om du inte aktivt väljer att fortsätta. Prova hur många avtal du vill i inköpsportalen utan extra kostnad. 

Kom i gång på 2 minuter

Leveransadress annan än fakturaadress? Fyll i fälten nedan.

Andra populära rabattområden

Rabatt på frakt, bud och paket med Sveriges största leverantörer

Frakt

Rabatt på frakt, bud och paket med Sveriges största leverantörer. Låga priser på allt kopplat till frakt.

 

Rabatt på emballage via Visma Advantage

Emballage 

Handla emballage och packmaterial från våra leverantörer Packoplock, Gerdmans och Office Depot.

Läs mer om våra rabatter på emballage

Rabatt på kontorsmaterial

Kontorsmaterial 

Papper, pennor, pärmar och annat du kan behöva till kontoret. Här hittar du rabatter hos leverantörer som AJ Produkter och Lyreco

Läs mer om våra rabatter på kontorsmaterial