Teckna elavtal med Visma - få upp till fem avgiftsfria månader

Visma Advantage förhandlar fram starka avtal med hjälp av en samlad köpkraft. Bland annat inom el där vi erbjuder ett fördelaktigt avtal med SverigesEnergi.

Upp till fem avgiftsfria månader med SverigesEnergi

Olika företag har olika behov för sin elförbrukning. SverigesEnergi erbjuder därför flexibla lösningar för att du ska hitta det bästa alternativet för just ditt företag.

Vårt avtal innebär att du får upp till fem månader utan månadsavgift när du väljer SverigesEnergi som leverantör av el till företaget.

  • Upp till 5 avgiftsfria månader
  • Vintersäkring – det bästa av två världar
  • Fastpris – inga obehagliga överraskningar
  • Entreprenörskraft– slå marknadspriset
  • 100% Vattenkraft – gör miljön en tjänst
En del av Hafslund Marked AS
SverigesEnergi är ett rikstäckande energibolag som etablerades på den svenska marknaden 2012 och har idag över 130 000 kunder i Sverige. Som en del av Hafslund Marked AS har SverigesEnergi lång erfarenhet av energibranschen och kan erbjuda ett storbolags trygghet och samtidigt agera flexibelt och kundcentrerat.

Se fler företagsrabatter du kan få som kund hos Visma »

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.