Det här är SaaS

SaaS är ett sätt att köpa ett system eller en applikation. Leverantören ansvarar för det mesta gällande leverans och underhåll och istället för att köpa licens och serviceavtal, köper du som kund en tjänst som omfattar ett antal funktioner.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med IT-tjänster riktade till offentlig sektor och alla SaaS-tjänster producerar vi själva. Vårt eget driftbolag levererar en privat molnplattform där all data lagras i Sverige och Småland.

För oss står säkerhet, integritet och kvalitet alltid högst på agendan, därför är vi certifierade enligt ISO-standarden* och har dedikerade team som arbetar med uppföljning och utveckling.

*, ISO 27001, ISO 27018, ISO 9001, ISO 20000, ISO 14001, ISAE 3402 Type I & II

Hög säkerhet- och servicenivå

Då många kunder delar fysiska resurser och fysisk plats måste en leverantör ha väldigt hög säkerhet och servicenivå både i den fysiska miljön och virtuella miljön för en SaaS-lösning.

Skalbart och flexibelt

Det är lätt att skala efter hur verksamheten ser ut, behövs fler användare är det lätt att skala upp resurserna och samtidigt lätt att även skala ned vid behov.

Kostnadseffektivt och tillgängligt

Du som kund betalar bara för funktioner du köpt och applikationen är tillgänglig över internet oavsett var användare befinner sig.

Läs mer om SaaS på bloggenGenom att använda en SaaS-lösning, med API och OData, kan Vismas system tillsammans med de olika integrationerna utvecklas oberoende av varandra.

Läs blogginläggetVad står "As-a-Service" i SaaS för? Vi förklarar vad modellen innebär och de tre generalla steg det oftast delas in i.

Läs blogginlägget

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter, så återkommer vi till dig!

Gäller det lösenord och inloggning?
Kontakta den som är ansvarig för systemet på företaget där du arbetar. Visma hanterar inte lösenord i kundens system.

Gäller det support?
Du lägger ditt supportärende i vår community här.