Att ligga steget före

Sverige ska bli bäst i världen på att utnyttja digitaliseringens möjligheter. Det ställer nya krav på offentliga verksamheter och skapar behov av nya ekonomiska styrmodeller och moderna digitala verktyg.
KONTAKTA OSS

Automatisera ekonomiprocessen

Visma.net Financials, ett smart affärsystem i molnet för offentlig sektor. Här kan du automatisera ekonomiprocessen fullt ut, sänka kostnaderna, spara tid och ligga steget före.

Läs mer >>

Våga ta strategiska beslut om affärsstödet

Det finns ofta en oro inför förändring och det leder till att fel saker värdesätts i en upphandling. Offentlig sektor behöver få ut största möjliga nytta av it-investeringar för att skattepengarna ska spenderas på ett effektivt sätt. Det är också nödvändigt om Sverige ska bli bäst i världen på digitalisering och dess möjligheter. 

Läs artikeln >>

 

Hur väl rustade står vi inför vad som ska komma?

Forskaren Johan Magnusson, Göteborgs Universitet, belyser hur förutsättningarna förändras och hur vi stärker verksamheten i en pågående digitalisering. Johan har tagit fram en gemensam modell för digital mognad inom offentlig sektor (DiMiOS) och är verksam som rådgivare och expert åt Regeringskansliet, CEVT och Försäkringskassan.

 

Lyssna på Johan Magnussons webbinar

Fyll i din e-postadress i fältet nedan: 

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Intervju med vår VD Sofia Gerstenfeld

Bertil Ågren från HerbertNathan & Co intervjuar vår VD Sofia Gerstensfeld. HerbertNathan & Co är marknadsledande i Skandinavien för rådgivning gällande Affärssystem, Ekonomisystem, HR-system, Lönesystem och Beslutsstöd. Sofia svarar på frågor som hur marknaden förändrats för affärssystem den senaste 5 åren, vår strategi för molntjänster  till kommuner och utvecklingsplanen för Visma affärslösningar och Visma.net Financials

Läs intervjun >>

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att effektivisera arbetet och få mer tid över till kärnverksamheten? Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig!

Gäller det supportärenden?
Då behöver du registrera ditt supportärende här i vår community. 

Kontakta oss

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.