Förenklar köp av måltider

Tjänsten ePassi Måltid förenklar processen för inköp av måltider, där användaren registrerar sina köp digitalt. ePassi Måltid fungerar även som behörighetskontroll, där endast godkända användare kan registrera en måltid. Användaren, administration och måltidsenheten har separata inloggningar till ePassi. 

Betala med mobilen

Anställda betalar enkelt med mobilen eller identifierar sig med en tagg i matsalar, skolor eller utvalda externa restauranger. Du ser transaktioner i realtid och relevant information beroende på om du är inloggad som användare, administratör eller måltidsenhet.

Automatiskt löneavdrag

Måltidsenheten kontrollerar köpet på läsaren eller genom att den anställde visar upp ett kvitto på mobilen. Vid månadens slut skapas filer för nettolöneavdrag, kostnadsallokering och intäktsdebitering till måltidsenheten. I kostnadsfilen specificeras om arbetsgivaren ska betala hela eller del av kostnaden som vid ex. representation.

ePassi Måltid förenklar rutinerna på Hulebäcksgymnasiet

Med rätter som enchiladas, broccolipaj och persikodoftande kikärtsgrytor lockar Karin Lisander och hennes team närmare 2000 elever, lärare och kommunanställda till Hulebäcksgymnasiets matsal under lunchtid. Gäster som inte studerar på skolan ska betala för sin måltid och fram till i höstas var gula eller gröna kuponger det gängse betalningsmedlet.

Läs mer  >>

ePassi Måltid på Hulebäcksgymnasiet

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter, så återkommer vi till dig!

Gäller det lösenord och inloggning?
Kontakta den som är ansvarig för systemet på företaget där du arbetar. Visma hanterar inte lösenord i kundens system.

Gäller det support?
Du lägger ditt supportärende i vår community här.