ePassi - Min Friskvård

Med ePassi Min Friskvård som betaltjänst slipper du som arbetsgivare all administration. För dina medarbetare blir det enkelt med Min Friskvårds Appen som gör processen fullt digital och sänker tröskeln till att börja motionera.

Ingen administration

ePassi Min Friskvård är en betaltjänst som innebär att du som arbetsgivare slipper all administration. ePassi Friskvårds support sköter allt och de svarar på medarbetarnas allmänna frågor om friskvård och olika regler.

Mobil betaltjänst

ePassi Min Friskvård är en mobil betaltjänst som gör det enkelt för alla. Medarbetarna behöver bara välja aktivitet, ta med sig mobilen samt legitimation och gå till anläggningen. De slipper dessutom lägga ut pengar för sina aktiviteter. 

Integrerat i Visma Window

Tjänsten är en integrerad del i Visma Window, där kan medarbetarna se sitt saldo och ladda ner appen. För dig som arbetsgivare skapas ett unikt kundkonto hos ePassi Min Friskvård där du bland annat kan se statistik och få en överblick av friskvårdsbidragets användning.

Min Friskvårds Appen

Dina medarbetare har alltid sitt friskvårdsbidrag nära till hands och du slipper allt det administrativa arbetet som kvittohantering innebär. Min Friskvårds Appen är ett utmärkt betalningsalternativ eftersom ingen internetuppkoppling behövs för att kassapersonalen ska se all information om köpet direkt i kundens mobiltelefon.

Använd ePassi med våra HRM-system 

Betaltjänsten ePassi är integrerat med lönesystemen Personec P för kommuner och HR-plus för företag. 

 

Förenkla måltidshanteringen

ePassi Måltid är en integrerad tjänst i Visma Window som digitaliserar din måltidshantering.

 

Kontakta oss

Vill du veta mer?
Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig!

Gäller det support?
Du lägger ditt supportärende i vår community här.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke