God jul! Och gott nytt 2024.

Vill du veta mer?
Anmäl dig till Fredriks webbinar

AI och utveckling inom Visma PubliTech

KOSTNADSFRITT WEBBINAR

Fredagen den 2 februari
Kl. 09.00 - 09.45

Fredrik Lindåse, som leder vårt innovationsteam, berättar hur du kan använda AI för bland annat analys. Han visar också konkret hur vi kommer att använda AI i PubliTechs system. Och bjuder på en demo - missa inte det!

Vilket webbinar passar dig?

Du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av kostnadsfria webbinar? Allt från inspiration till tips och trix. Här hittar du alla kommande webbinar på ett ställe!
Våra webbinar

Stort tack till dig som svarade på vår kundundersökning

Det är oerhört viktigt för oss att följa upp kundnöjdhet över tid och vi har sedan början på 2022 gjort fyra stycken pulsmätningar. Utöver det mäter vi också månadsvis kundnöjdhet i supportärenden. 

Resultatet från novembers kundundersökning visar att ni upplever förbättringar i våra leveranser och åtaganden vilket vi är otroligt glada för. Vi kan se att kommentarer om långa ledtider och återkoppling har minskat över tid, även om ni fortsatt upplever brister i vissa lägen – som är viktigt för oss att kontinuerligt förbättra. Vi har under 2023 haft ett stort fokus på våra processer och sätta vår nya kundcentrerade organisation och vi kommer fortsätta under 2024 med viktiga kundinitativ för att öka proaktivtet och kommunikation från Visma PubliTech.

Vi har också ökat frekvensen av våra webbinar och kommunikation om våra produkter och utveckling av dem vilket också uppskattas av er.

Stort tack för att ni svarar på våra undersökningar, lämnar kommentarer och feedback till er kundansvarig och support – det hjälper oss i vårt arbete att bli ännu bättre och leva upp till era förväntningar!

Vill du få mail med det senaste från oss?

Välj efter ämne som passar dig. Vi har tre olika med fokus på
ekonomi, lön och våra produkter.

PRODUKT

Vill du hålla dig uppdaterad kring våra produkter? För dig som arbetar operativt med våra program och vill ha full koll på vad som sker inom dessa. Signa upp dig för att få det senaste direkt i mailboxen!

LÖN

Vill du få de senaste nyheterna inom lön och digitalisering? Då är det här nyhetsbrevet för dig. Du får aktuella nyheter om allt från lönefakta till hur andra kommuner och regioner löst sina utmaningar.

EKONOMI

Är du intresserad av ekonomi och affärslösningar inom offentlig sektor? Prenumerera på vårt nyhetsbrev med fokus på det senaste inom ekonomi och digitalisering för kommuner och regioner.

Följ oss på LinkedIn!


Få det senaste inom HR, lön, bemanning och ekonomi för dig inom offentlig sektor.

Visma PubliTech på LinkedIn