Min resa

Försäljning och IT har alltid varit områden som jag intresserat mig för. Jag har tidigare i min karriär arbetat på mindre IT-företag där jag fått möjligheten till att bygga upp säljorganisationer. När chansen för åtta år sedan dök upp om att fortsätta min karriär på Visma så var det något jag gladeligen tackade ja till. Jag började då min resa på Visma som Application Support Specialist.

Efter något år på Visma fick jag erbjudande om att flytta till Stockholm och börja en ny tjänst på Visma som Account Manager.

Därefter blev jag erbjuden rollen som försäljningsansvarig. Efter ytterligare något år fick jag möjligheten till en ny tjänst som Channel Sales Manager. En tjänst som handlar främst om att driva och utveckla försäljning via våra partners/återförsäljare. 

Simon-633x920@1x_2.jpeg

Livet på Visma

Visma ger mig mig inspiration för att öka min kreativitet som också utmanar mig till att bryta mig ur min komfortzon. Det är högt tempo och härlig energi. Jag känner att jag fortsätter att utvecklas och får möjligheten till att utforska min fulla potential. 

Utanför jobbet

Att umgås med familj och vänner är något jag tycker är det absolut viktigaste. Jag har ett intresse som ligger utanför Visma som att bygga hemsidor till olika företag.

En vanlig dag

I rollen som Channel Sales Manager hjälper jag större företag att dra nytta av molntjänster och automation. Med Vismas ledande teknologi i molnet kan företag automatisera manuella uppgifter och fokusera på de uppgifter som skapar värde. Så här kan en arbetsdag se ut för mig:

Förmiddag

Jag startar dagen med en promenad med hunden där jag oftast tar svängen förbi kaffét på hörnet för att plocka upp en kaffe. Därefter gör jag mig i ordning. När jag väl är på plats på kontoret öppnar jag upp datorn för att börja gå igenom mailen. Efter kl 09:00 är det i stort sätt fullt ös med kundmöten och interna möten

Eftermiddag

Efter en god lunch blir tillbaka till kontoret eller till att sätta sig i bilen för att köra vidare till nästa möte. Administrativa- och strategiska arbetsuppgifter är något som ligger löpande under hela dagen. Innan jag går hem säkerställer jag att jag har allt under kontroll inför morgondagen, så att jag är förberedd.   

Kväll

Gym eller en löprunda runt Kungsholmen. Umgås med familj och vänner och kolla på en bra film eller serie.

Bli en del av oss

Våra medarbetare älskar vår starka företagskultur och möjligheten att utvecklas.

Jobba på Visma