Min resa

Jag har jobbat med webb och digitala tjänster i över 20 år. Det har verkligen varit en resa. Från att jag pratade med kunder för 20 år sedan när de skulle gå från en hårdkodad Dreamweaver lösning till ett publiceringsverktyg (som det kallades då) till att nu fokusera på besökarens behov och hur organisationer ska kommunicera med sin målgrupp. Branschen har mognat och många har gjort både 3 och flera webblösningar. Dock tycker jag fortfarande att kommunikationsavdelningar har samma antal personer som jobbar med digital kommunikation men fler verktyg adderas på som sökmotor, analys, användarens beteende, SEO, tillgänglighet vilket gör att många kommunikationsavdelningar inte hinner med. Där kan vi vara en hjälpande hand och stötta i deras arbete och göra lösningar mer enkla och intuitiva för redaktören. 

Jag kom till Visma genom att vårt bolag, där jag var delägare blev uppköpta av Visma för ca 4 år sedan. Jag gillar att nu vara i ett större sammanhang och kunna erbjuda flera tjänster och produkter till våra kunder.

Mimm-i633x920@1x.jpeg

Livet på Visma

Visma är en stor organisation som kan hjälpa kunder på flera plan och områden, härliga människor och högt i tak. Vi är en jordnära grupp individer som vill göra bra saker för våra kunder. Alla är mycket kompetenta och det finns ett stort engagemang.

Utanför jobbet

När jag inte är på jobbet vill jag helst vara ute och gå i skogen med mina hundar eller hänga med mina väninnor över ett glas cava. Jag åker gärna till vårt landställe i skärgården där jag tankar energi i skogen, vattnet och i vår härliga vedeldade bastu. Jag är väl lite av en skogsmulle som gillar glittertoppar!

En vanlig dag

I rollen som säljare lyssna till kundens behov för att sedan ge förslag på hur vi kan sätta ihop ett team som kan lösa uppgiften med att ta fram en ny webb, intranät eller förvalta kundens lösningar. Så här kan en arbetsdag se ut för mig:

Förmiddag

Upp kl 6.00 för en morgonpromenad med hundarna. Två Jack Russells, Elvis och Prince. Startar igång datorn vid morgonkaffet och betar av lite “enkla” mail. Digitala möten eller offertskrivande.

Eftermiddag

Lunch promenad i skogen med hundarna. I skogen tankar jag energi! Kundmöten/offertskrivande. Planering, ringa kunder.

Kväll

Träning på gym eller långprommis i skogen med hundarna. Lagar middag med familjen eller har ett träningspass på gymmet! Landar i soffan runt 21 och kanske myser med någon serie.

Bli en del av oss

Våra medarbetare älskar vår starka företagskultur och möjligheten att utvecklas.

Jobba på Visma