Min resa

Jag har testat på olika roller inom marknadsföring och kommunikation under mitt yrkesliv. Senast arbetade jag med produktkommunikation på Swedbank och dessförinnan som projektledare inom kommunikationsgruppen på Siemens. 

Jag sökte mig till Visma dels för att jag tycker lösningar inom IT och digitalisering är intressant. Men också för att jag längtade efter en arbetsplats som andas nytänk, som vågar testa nya arbetssätt och ge sig på förändring för att uppnå sina mål – något som är väldigt viktigt när det kommer till marknadsföring men även för att skapa en trivsam arbetsplats. Det var också tydligt för mig att Visma var ett företag som genuint bryr sig om sina anställda och som strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Här har alla en chans att vara med och påverka!

Josefin-633x920@1x.jpeg

Livet på Visma

Mina kollegor är otroligt härliga, kloka och det är en väldigt varm stämning på jobbet. Jag kände mig välkommen direkt på Visma och upplever verkligen att alla är hjälpsamma och stöttar varandra i det dagliga arbetet.


Utanför jobbet

Utanför jobbet är jag en riktig livsnjutare och har inga problem att unna mig egentid. Jag älskar att testa nya restauranger, laga mat tillsammans med vänner eller att vara ute i naturen på långpromenader.

En vanlig dag

I rollen som digital marknadsförare är mina primära arbetsuppgifter är att skapa leadsgenererande innehåll och kampanjer i syfte att stärka företagets position som en ledande digitaliserings partner på marknaden. Så här kan en arbetsdag se ut för mig:

Förmiddag

Startar dagen vid 06:00 med 2 koppar kaffe och ser på Nyhetsmorgon. Betar av mejlen, går igenom dagens agenda och tar tag i dagens att göra-lista. Skapar och publicerar content som ligger näst i vår pipeline samt går igenom befintliga kampanjer och ser till så att allt ligger i fas.

Eftermiddag

Skriver blogginlägg och uppdaterar content på våra sociala medier. Tar en Nocco för att fylla på energi och avslutar dagens arbetsuppgifter. Går igenom morgondagens agenda och skriver en att göra-lista.

Kväll

Åker hem och lagar middag eller tar en spontanare med en vän på någon nyöppnad restaurang. Tar en kvällspromenad, springer ärenden eller småfixar hemma. Tänder ljus, varvar ner och kollar ikapp serier.

Bli en del av oss

Våra medarbetare älskar vår starka företagskultur och möjligheten att utvecklas.

Jobba på Visma