Min resa

Det som lockade med Visma var att få jobba med personalfrågor i en stor koncern och med affärsenheter som har olika typer av affärsmodeller. Dessutom fick jag väldigt stort förtroende för min chef under rekryteringsprocessen. Innan jag började på Visma jobbade jag med personalfrågor på ett tillväxtbolag inom IT där jag insåg vilken spännande och dynamisk bransch IT är. Utbildningsmässigt har jag en kandidat i Human Resource Management från Lunds universitet. Sedan jag började på Visma har jag bytt både bolag och roll. En av fördelarna av att vara en stor koncern där utvecklingsmöjligheterna är stora. Idag ansvarar jag för personalfrågorna på ett produktbolag med ett 90-tal medarbetare där våra kunder främst finns i Sverige och norden. Hög tillväxt gör min vardag väldigt rolig!

Bkorn-633x920@1x.jpeg

Livet på Visma

Jag gillar verkligen mixen av det lilla i det stora! Med det menar jag att varje enskilt bolag inom koncernen har stor egen frihet och möjlighet att flexibelt och snabbt fatta beslut som vi ser som nödvändiga. Samtidigt finns utvecklingsmöjligheterna och expertisen av att vara en del av en stor koncern. 

Det är väldigt roligt att få möjligheten att jobba tillsammans med ruskigt duktiga och passionerade kollegor som inspirerar mig varje dag. Att vi växer både organiskt och genom uppköp bidrar till en härlig framåtanda och optimism inom hela koncernen. Vidare tycker jag att vår ambitiösa och vänliga kultur är tydliga kännetecken. Min resa hittills har varit väldigt spännande och utvecklande!

Utanför jobbet

Jag älskar att vara ute i naturen! Oavsett om det är en kajaktur runt Kungsholmen i Stockholm, fjällvandring i norr eller topptur med skidor i Norges dramatiska natur så får jag alltid mycket energi och avkoppling av att aktivera mig utomhus. Förutom det tycker jag att det är väldigt roligt att laga mat!

En vanlig dag

I rollen som HR Manager hittar jag nya och utvecklar alla talanger som vi har inom Visma, ofta genom att hjälpa våra chefer att bli ännu bättre. Så här kan en arbetsdag se ut för mig:

Förmiddag

Snoozar en gång för mycket. Frukost med sambon och P1 i bakgrunden. Promenad till jobbet eller starta igång datorn på hemmakontoret. Avstämning med en av våra chefer om en pågående rekrytering. 

Eftermiddag

Blockad tid i kalendern för att driva ett långsiktigt projekt för att utveckla våra people-processer. Spotify är mitt sällskap för att fokusera. Mer möten! Nu tillsammans med HR-kollegor från andra Visma-bolag där vi delar kunskap och samarbetar. Går igenom dagens skörd av mejl och planerar för morgondagen. 

Kväll

En joggingtur eller rullskidor för att koppla av efter jobbdagen. Ibland i sällskap med någon kompis. Lagar storkok tillsammans med sambon eller bjuder några vänner på lyxig vardagsmiddag. Avslutar dagen lite för sent med en dokumentär eller serie. 

Bli en del av oss

Våra medarbetare älskar vår starka företagskultur och möjligheten att utvecklas.

Jobba på Visma