<a href='http://www.freepik.com/free-photo/close-up-of-executive-holding-an-economic-report_864670.htm'>Designed by Freepik</a>

Flexibel ekonomilösning som effektiviserar

Mångsidigheten är styrkan i Visma Business. Välj och vraka bland produktlinjens många funktioner och skräddarsy en systemlösning som alla i organisationen kan dra nytta av.

Kraftfull ekonomihantering

Ekonomilösningen i Visma Business har ett brett utbud av kraftfulla funktioner som förenklar, effektiviserar och automatiserar - allt i ett anpassningsbart gränssnitt med smidig sök- och sorteringsfunktion. 

Visma Business gör din ekonomihantering effektivare med bland annat: 

  • 12 redovisningsdimensioner
  • Anläggningsregister
  • Periodisering och fördelningar
  • Processtöd för budget
  • Flerbolagshantering

Rapporter och analys

Visma Business kommer med fördefinierade standardrapporter för både extern och intern uppföljning. Du styr hur ofta de ska skickas och vilka som har behörighet, resten sköts automatiskt.

Rapportpaketet kan anpassas efter dina önskemål, både utseendemässigt och innehållsmässigt, och sen sparas som en dashboard för en tydligare överblick av verksamheten.  

Vrid och vänd på information direkt i Excel som klient och skicka sedan det du analyserat fram till valda delar av organisationen.

Business Intelligence

Analysera data från mer än ett system. Med Visma Business datawarehouse-lösning hämtar du data från andra verksamhetssystem, exempelvis lönesystemet.

Prognoserna blir dessutom mer träffsäkra om ditt BI-verktyg låter dig budgetera på mer än bara kronor och ören. Med Visma Business kan du ta fram flera budgettyper som underlag för analys, exempelvis pallar, meter och timmar. Värdefullt vid redovisning såväl som Business Intelligence.  

Läs mer om beslutsstöd

Automatiserad fakturahantering 

Få betalt i tid och bättre likviditet. Tryck på skicka faktura och systemet väljer sedan automatiskt det mest kostnadseffektiva sättet att leverera fakturan, antingen som e-faktura, mejl eller brev. Du slipper dessutom oroa dig för framtida lagar och krav kring e-faktura.

Vi hanterar såväl pappersfakturor som PDF och e-faktura även för inkommande fakturor. Med ordermatchning kan du koppla en faktura mot din inköpsorder. Systemet känner automatiskt av om allt stämmer och ligger innanför dina toleransnivåer och bokför då detta automatiskt om så önskas. 

 Läs mer om Visma e-faktura

Automatiserade bankbetalningar

Direktintegration med din bank ger säkra och enkla betalningar. Du behöver inte oroa dig för olika betalningsformat, Visma Business sköter det åt dig. Du kan minska manuella moment genom att automatisera i din betalningshantering.

Kundinbetalningar matchas automatiskt och bokförs löpande per automatik, vilket ger en ständigt uppdaterad reskontra och full kontroll på likviditeten.

Vill du veta mer?

När man väljer affärssystem finns det många saker att ta hänsyn till, vi vet. Kontakta oss eller boka en personlig demo så berättar vi mer om hur Visma Business kan tillgodose era önskemål.

Rätt funktion för rätt behov 

Visma Business kan levereras med branschspecifika funktioner som möter utmaningarna din verksamhet står inför. Hör av dig så sätter vi dig i kontakt med en partner som kan din bransch.

Boka demo

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.