Ett system
Flera färdigheter

Med Visma Business slipper ni lägga onödig tid på komplexa implementationsprojekt där en rad kringsystem ska integreras för att arbeta ihop. Alla moduler fungerar ihop, redan från början.

Kom igång snabbt med en färdig lösning eller skräddarsy systemet efter era önskemål.
Utforska möjligheterna med vårt mest flexibla affärssystem.

08-588 848 40 08-588 848 40

Bygg effektiva arbetsflöden

Minimera mängden manuellt arbete. Välj bland våra smarta lösningar med allt från elektronisk fakturahantering till schemalagda rapporter för att automatisera arbetet.

Exempel 1: ta emot leverantörsfakturor elektroniskt, skicka dem vidare för attest i mobilen för att slutligen följa upp utfall mot era KPI:er och nyckeltal.

Exempel 2: rapportera in tid och utlägg via mobilen, läs in uppgifterna automatiskt i affärssystemet och ta ut rapporter på resultatet.

Möjligheterna är enorma. Utforska alla lösningar som finns för Visma Business.

 

 

Lager och logistik

Se till att lagerhanteringen fungerar optimalt. Visma Business hjälper er att hålla reda på logistiken med funktioner som hantering av inköp, flera lagerplatser och spårbarhet.

Läs mer ›

Elektroniska fakturor

Med en elektronisk hantering av fakturor kan ni både skicka och ta emot fakturor i ett automatiserat och papperslöst flöde. Med vår app kan fakturor dessutom attesteras direkt i mobilen.

Läs mer ›

Tid och projekt

Rapportera tid och genomförda uppgifter, resor och andra kostnader dagligen. Få full koll på resultaten i olika avdelningar och få en överblick över lönsamhet och faktureringsintervall.

Läs mer ›

 

 

Beslutsstöd

Fördjupa era insikter om verksamheten som helhet och fatta bättre beslut. Anpassa rapporter efter olika roller och distribuera dem automatiskt till rätt person på regelbunden basis.

Läs mer ›

Kassa

Låt butikspersonal och inköpsavdelning att, i realtid, hålla koll på volymerna för varje artikel i era butiker. Det touchbaserad gränssnittet är både användarvänligt och intuitivt.

Läs mer ›

Webshop

Koppla er webshop till affärssystemet och automatisera hela vägen från sälj till orderhantering och logistikflöde. Ändringar i en artikel i affärssystemet får omedelbart effekt även i webshopen och vice versa.

Läs mer ›

Vi svarar gärna på era frågor. Ring oss på 08-588 848 40 eller skicka ett meddelande ›

Rätt lösning för er verksamhet

Vi har etablerade lösningar för olika branscher och typer av verksamheter. Tack vare systemets flexibilitet kan Visma Business levereras i den form som ni vill ha det – möjligheterna till integrationer och anpassningar är enorma. Med rätt funktionalitet får ni också rätt förutsättningar att lyckas.

Kontorsfackhandel

Effektivisera inköp, rapportering och lagerhållning. Få kontroll på inköp och försäljningsprognoser.

Lokalvård

Få en samlad bild av städobjekt, avtal, materialåtgång och schemaläggning.

Läs mer ›

Partihandel

Integrera handdatorer och streckkoder och arbeta med spårbarhet (FIFO-hantering).

Service & Underhåll

Håll reda på material, reservdelar, underhållsarbeten och reparationer i tillägget DASH.

Läs hur SkiStar gjorde ›

Vin & Sprit

Hantera myndighetsrapportering, alkoholskatt, systembolagsfakturering, lagerhantering och återvinning.

Läs mer ›

Vård & Omsorg

Integrera personalplanering, debiteringar och bokningar för en optimerad resursåtgång.

Hittar ni inget som beskriver era behov? Våra certifierade partners kan hjälpa er att anpassa affärssystemet efter er verksamhet.

Lär känna våra partners

Vi har ett 30-tal olika partners runt om i landet. Var och en av dem sitter på en enorm kunskap i Vismas produkter och är certifierade återförsäljare av våra lösningar. Om ni är intresserade av att komma igång med Visma Business ser vi till att ni kommer i kontakt med någon av våra partners som finns nära er verksamhet.

Läs mer ›

08-588 848 40

Maria Tufvesson, säljkoordinator

Har ni frågor?

Berätta vad ni behöver så hjälper jag er att hitta den bästa lösningen för er.

Namn: *
Företag: *
E-post: *
Meddelande: