Teknisk service, support och IT-drift

Vi förutser och minimerar driftstörningar i affärskritiska system och erbjuder effektiv hjälp dygnet runt.

Kontakt

Visma EssCom


Vi hjälper företag att underhålla sin IT-miljö

Vi löser 340 000 service- och supportärenden per år. Vi hanterar dagligen system i affärskritiska miljöer, med höga krav på korta inställelsetider, snabb support, smidig serviceplanering och minsta möjliga driftstopp.

Utgångspunkten är att våra lösningar ska hjälpa ert företag att minimera, förkorta och förutse driftstopp i er IT-miljö

Teknisk service

teknisk service

Våra tekniker kommer på utsatt tid, med nödvändigt material och djup kompetens om kundens IT-miljö. Vi tar ansvar och ger oss inte förrän lösningen fungerar som avtalat.

Läs mer

Support & Övervakning

Lön

Vi erbjuder snabb och professionell support samtidigt som vi fokuserar på en hög servicenivå och nöjda slutanvändare. Vi tar ansvar och ger oss inte förrän lösningen fungerar som avtalat.

Läs mer

Installation & Projekt

Lön

Med helhetstänk och stor branschinsikt är Visma EssCom en pålitlig partner för projekt i affärskritiska IT-miljöer, stora som små.
Vi tar ansvar hela vägen från planering till slutrapport.

Läs mer

IT-drift & Konsulter

It-drift

Genom att övervaka och förvalta kundens IT-miljö kan vi förutse och förebygga incidenter innan de uppstår. Det minimerar verksamhetspåverkan samtidigt som kostnaderna hålls nere genom att undvika onödigt arbete.

Läs mer

Kunder som väljer oss

Svenska spel

Fordon, detaljhandeln eller något helt annat? Vi kan din bransch

Vi har etablerade lösningar för olika branscher och typer av verksamheter. Med vårt flexibla arbetsätt kan vi erbjuda tjänster och lösningar anpassade efter era behov.