We Love Retail


Här hittar du alla våra rapporter, whitepapers och retailtrender.

 

Digitala köpbeteenden

Digitala köpbeteenden

 Läs om hur digitaliseringen påverkar konsumenternas köpmöjligheter samt dagligvaruhandelns möjligheter att nå sina kunder och bli mer relevanta.

Till digitala köpbeteenden

Retailtrender

 Vi har sammanställt de viktigaste iakttagelserna från världens största retailkongress, NRF Big Show i New York, till 6 retailtrender. Dessa kommer att ha stor betydelse för detaljhandeln nu och framöver.

Till Retailtrender

HUI rapport mobila shoppinglösningar

Mobila shoppinglösningar

Läs om hur mobil shopping ser ut idag och hur framtiden ser ut för detaljhandeln. Ladda ner den fullständiga rapporten, en Executive Summary och våra egna tankar om mobilitet.

Till mobila shoppinglösningar

Nyhetsbrev

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

 

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du ta del av följande:

  • En summering av årets retailtrender 
  • Ovärderliga insikter inom detaljhandelsbranschen
  • Våra rapporter och whitepapers
  • Tips om våra kommande events
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.