Upphandling Optimizely

Funderar ni på att byta Optimizelyleverantör, konkurrensutsätta befintlig eller upphandla ny leverantör?

Vi deltar gärna i er upphandling/konkurrensutsättning och svarar snabbt på förfrågningar, lämnar prisförslag samt presenterar förslaget för er.

Optimizely (tidigare Episerver) har ett stort nätverk av partners som levererar och implementerar Optimizelys lösningar för CMS och digital marknadsföring. Har du rätt leverantör idag, eller verkar det vara dags att byta?

Vårt svar till dig som funderar på att byta till en annan Optimizelyleverantör är givetvis: ”Välj Visma Consulting!” Det är långt ifrån tomma ord, vi tycker faktiskt att det är ett gott råd. Det bevisar vi gärna för dig.

 

 

Optimizely-partner-badge-2021_gold.jpg

Har du rätt leverantör?

Sex nyckelfrågor du bör ställa dig själv.

1. Har din leverantör en stabil finansiell grund och tillräckligt med konsulter så att du får den hjälp du behöver?

2. Känner du dig prioriterad och får du den hjälp du behöver ‒ hanteras incidenter med den skyndsamhet som situationen kräver, har ni garanterade SLA under 60 minuter?

3. Bedrivs utvecklingsprojekt enligt tidplan och budget, så att estimat hålls och de uppsatta målen nås?

4. Händer rätt saker i den fortsatta förvaltningen ‒ finns det en tydlighet kring processer, säkerhet, kvalitetssäkring såväl som en plan för framtida vidareutveckling?

5. Fungerar rutinerna kring fakturering och beställningar felfritt?

6. Är det bäst att välja en helhetsleverantör eller vill ni ibland ha möjlighet att använda annan byrå för koncept och design?

Välj Visma Consulting som din OptimizelyleverantörTeam.png

Ett stort och stabilt team

Som en del av den stora, framgångsrika Vismakoncernen är vår finansiella grund stabil. I nuläget jobbar ca 50 konsulter på heltid med våra Optimizelyåtaganden och integrationer.

Många av våra utvecklare och projektledare har jobbat mer än tio år med Optimizelyleveranser (Episerver), så de vet vad de gör. Samtidigt fyller vi hela tiden på med färska, nyfikna kollegor.

Kunder.png

Kunderna ger oss högsta betyg

Vi är guldpartner till Optimizely (tidigare Episerver) och har levererat ca 500 webbprojekt. Det betyder att vi kan visa dig många referenser inom webb/portaler/intranät där kunderna är mycket nöjda. De brukar bland annat säga att vi är duktiga på att bedriva projekt, lyhörda, flexibla, snabba och goda lyssnare.

Läs våra kundcase.

Teknik.png

Fokus på tekniken

Webb är ett brett område och ingen är bäst på allt. Vår styrka är teknik och projektgenomföranden ‒ här ligger vårt fokus och vår spetskompetens. Vi är därtill experter på att anlita experter.

Vi har ett gediget nätverk av kompetenta samarbetspartners som vi, när så behövs, knyter till oss för att hantera relaterade webbtjänster och tekniska utmaningar.

Flexibilitet.png

Flexibilitet där det behövs

När det gäller koncept och design har vi goda erfarenheter av att jobba tillsammans med webbyråer som är proffs på just det. Många av våra kunder vill själva välja byrå, och ibland också byta byrå utan att för den skull byta teknikleverantör. Denna flexibilitet brukar våra kunder uppfatta som en styrka. Vi erbjuder tre varianter: Team Visma, Team med Vismas partner, Team med kundens partner.

Samarbete.png

Långsiktigt samarbete

När du satsar på en Optimizely-webblösning är du inte ute efter en dagslända. Din webb ska leva och utvecklas under många år. Webblösningar blir alltmer affärskritiska, de bara måste hålla hög kvalitet och fungera perfekt. Vi utgår från en förvaltningsmodell som garanterar ett långsiktigt, och strukturerat, effektivt och tryggt samarbete. Vårt mål är att kunderna ska vara 100% nöjda, inte 95%. Punkt!

Med över 500 webb- & intranätsprojekt skapar vi en lösning som sträcker sig utöver ert behov.


Snabb och responsiv intranätsportal byggd på ny teknik

Praktikertjänst behövde en ny intern plattform som stöd i sin digitaliseringsresa och med fokus på tillgänglighet, intern kommunikation, inspiration och intern merförsäljning. 

  • Intranät
  • Extern webb
  • Appar

Läs hela kundcaset

Kontakta oss

Fyll i formuläret om du har några frågor eller funderingar så kontaktar vi dig!Mimmi Pareigis, 070-874 7036
Pierre Vindemyr, 070-686 1134

Kontaktpersoner för Visma Consulting