Optimizely on-premises

Optimizely (tidigare Episerver) erbjuder en marknadsledande lösning för webbpublicering och en programsvit för digital marknadsföring. Genom att dra och släppa innehåll kan redaktörer och marknadsförare enkelt skapa, redigera och A/B testa innehåll som automatiskt fungerar på alla skärmar.

On-premises innebär att man installerar Optimizely CMS och driftar programvaran på egen hårdvara eller hos vald hostingleverantör. Nya on-premises-licenser säljs som tjänst/månadskostnad. Optimizely kan även köpas som molntjänst.

On-premises.png

Uppgradering

Har ni gamla Episerverlicenser som ni vill uppgradera till senaste version?

Många företag har köpt Episerverlicenser enligt den gamla licensmodellen som innebär en engångskostnad och därefter ett årligt mjukvaruavtal (software subscription) för att få tillgång till nya versioner. Har ditt företag en licens enligt gamla licensmodellen som ni fortfarande använder så har ni rätt att kostnadsfritt uppgradera till den senaste versionen av Episerver. Kontakta oss för mer info så berättar vi hur det går till och vad som gäller.

Visma är experter på Episervers licensmodeller. Vi har arbetat med alla varianter sedan Episerver version 2.0 (år 1998) och vi har genomfört mängder av uppgraderingsprojekt.

Kontakta oss Boka licensrådgivning


Läs mer om uppgradering av Episerver i våra blogginlägg

 
Eva-Angela.png

Vi har en komplex webbplats med många, ”tunga” funktioner, som Visma Consulting har en unik kunskap om. Vi hade inte känt oss trygga med att göra det här projektet med några andra konsulter. Vi vill också framhålla att Visma Consulting tillförde mycket till gränssnittet, som designades av en annan konsult. Med den nya tekniken på plats ser vi fram emot att kommande utveckling ska gå enklare och snabbare.

Eva Solum och Angela Olsson Webbredaktionen på Konsumenternas.se

Några kunder som har uppgraderat till senaste versionen av Episerver

Kontakta oss

Fyll i formuläret om du vill veta mer om våra Optimizelylösningar.Mimmi Pareigis, 070-874 7036
Pierre Vindemyr, 070-686 1134

Kontaktpersoner för Visma Consulting