Smarta e-tjänster för effektivare offentliga verksamheter

I takt med den ökade digitalisering växer behovet av e-tjänster och är numera verksamhetskritiskt för offentliga verksamheter. Förbättrad tillgänglighet och kortare ledtider ökar servicen och effektiviserar offentliga verksamheter.

Visma Consulting har utvecklat marknadsledande e-tjänster till den offentliga sektorn i över 15 år och har sen dess levererat 748293 e-tjänster som medborgare årligen använder fler än 10 miljoner gånger. Vi erbjuder tre olika lösningar som anpassas utifrån organisationens behov. Läs mer om de nedan eller kontakta oss om du har frågor.

Kontakta oss

Fördelar

  • Effektivare verksamhet

  • Säkert

  • Automatiserat

  • Anpassningsbart

Våra e-tjänster

Våra e-tjänster har hjälpt kunder med miljontals inloggningar och signeringar.

Inloggningar Axian.png
Inloggningar via BankID 
(Axian)

316.png
Signeringar via BankID
(Axian)

3562.png
Renderade E-tjänster
(feb-aug 2020)

1364.png
Anrop Citizen Server
(Sedan april 2020)

cis.png
Inloggningar via CIS

Kundanpassade lösningar

Genom att låta medborgare fylla i information direkt på webben – i en e-tjänst som vi integrerar med Platina – kan du både spara tid och ge bättre service.

Informationen hamnar direkt i rätt ärende i Platina, där den sedan kan hanteras i en process. Sammanställningar kan automatiskt tas fram inför beredning och beslut, och medborgaren kan få information om hur långt ärendet har kommit.

Mer om kundanpassade lösningar

etjanster.pngiphone-etjanst.png

Ciceron E-tjänsteplattform

Ciceron E-tjänsteplattform ger er möjlighet att planera, bygga och lansera e-tjänster som skapar nytta både för er egen verksamhet och för era medborgare.

E-tjänsterna kan integreras med både verksamhetssystem och olika typer av register. Det gör att ni får ett automatiserat flöde som ökar både kundnytta och effektivitet.

Våra e-tjänster är responsiva vilket betyder att de anpassar sig efter den enhet som medborgaren använder. Tack vare det är era e-tjänster tillgängliga och användbara var medborgaren än befinner sig. 

Mer om Ciceron E-tjänsteplattformOpen ePlatform

Open ePlatform är en komplett e-tjänsteplattform för hantering av e-tjänster. Med e-tjänsteplattformen kan din organisation själv bygga och publicera e-tjänster direkt i webbläsaren.

E-tjänstebyggaren skapar förutsättningarna för e-tjänsten. Med Steg, Frågor, Regler och Statusar skapar ni den e-tjänst er verksamhet behöver.

Mer om Nordic Peak & Open ePlatform
oep-logo.png

Kontakta oss

Fyll i formuläret om du har några frågor eller funderingar så kontaktar vi dig!