Några exempel på våra kunduppdrag

Business Sweden byggde målgruppsinriktad webb med fokus på att öka konverteringen

Visma fick 2015 i uppdrag att utveckla Business Swedens publika webbplats i syfte att göra den tydligare och mer lättanvänd. Ur ett tekniskt perspektiv handlade arbetet om att implementera ny design, integrera mot externa system, omdisponera ytor och revidera funktionalitet.

Den nya webbplatsen, baserad på Episerver 8.x och med sökfunktionen Episerver Find, lanserades under hösten 2015. Redan samma höst märktes en kraftig ökning av såväl inloggade besökare som kontaktförfrågningar, vilket varit viktiga effektmål i projektet.

Visma är Business Swedens Episerver-förvaltningspartner.

business-sweden.se


Business Sweden byggde målgruppsinriktad webb


Bättre bolån förmedlar bolån enkelt via webben

Bättre Bolån - förmedling av bolån med en av marknadens lägsta räntor

Bättre Bolåns nya webbplats lanserades under februari 2016 och är byggd på EPiServer CMS 9. Layout och design är helt uppdaterad med en responsiv och modern fullbreddsdesign.

Att prata direkt med kunderna är viktigt för Bättre Bolån och den nya webben främjar möjligheten till en personlig kontakt mellan besökarna och rådgivarna. Ett av huvudmålen för projektet var därför att dels modernisera webben, men även ge Bättre Bolån möjlighet att enklare generera leads och förmedla information kring bostadslån och företagets övriga tjänster och produkter. Ett annat viktigt fokusområde för projektet var att designen av webbplatsen skulle förmedla trygghet och förtroende till slutkunden.

battrebolan.se

Gröna Lund – en responsiv webbplats som andas nöje

Gröna Lunds webbplats är baserad på Episerver CMS 8.5.

Huvudmålet för utvecklingsprojektet var att förbättra upplevelsen för de mobila besökarna. Den nya designen är därför fullt responsiv. Innehållet presenteras i s k stories som ger besökaren en bättre överblick. Köpprocessen har tydliggjorts och förenklats. Med mera…

Alla inblandade i projektet har hela tiden haft fokus på att skapa en webbplats som ska andas nöje och ge en försmak av hur det är att besöka nöjesparken - och det har vi gått i mål med.

Visma har sedan 2014 förvaltningsansvaret för alla Episerverbaserade webbplatser i Parks and Resorts-koncernen där Gröna Lund ingår.

gronalund.comGröna Lund
Norsk lavinvarningssajt

Norsk lavinvarningssajt räddar liv

Norges Vattendrags- och Energidirektorat, NVE, har tillsammans med Visma utvecklat lavinvarningssajten varsom.no.

Utformningen av den mobilanpassade webbplatsen är enkel och tydlig. Målet är att förhindra olyckor och att liv går förlorade samt att förbättra säkerheten och framkomligheten på vägar och järnvägar.

Lavinvarningssajten publicerar varningar för de mest utsatta områdena tre gånger i veckan. På sajten kan man hitta råd om hur man ska förhålla sig till de olika graderna av fara. Webben innefattar även varningar och information för jordskred, översvämningar och isförhållanden.

varsom.no

Azets lägger webbplatsen i molnet

Outsourcing ligger i ryggmärgen hos ekonomi- och lönetjänstföretaget Azets. Därför var det också helt naturligt att de också la sina nya webbsidor i molnet. Azets är ett nytt företagsnamn inom outsourcing av ekonomi och HR, men verksamheten är väletablerad. Det är delar av Visma, bl a Visma Services, som Visma sålt och som därmed bytt namn.

För att snabbt få en ny webb på plats, byggde Azets på en plattform de redan kände till sedan Visma, Episerver, och med hjälp av Vismas Episerverteam. Med Episerver kunde de lösa de omedelbara problemen och även ha möjlighet att utveckla plattformen i takt med nya behov. Som en del av den nya webbsatsningen valde Azets att lägga sina webbsidor i Episervers molnplattform, Episerver Cloud DXC.

azets.seAzets
Söktjänst för att hitta läkemedel

Visma byggde Apotek Hjärtats söktjänst

Nu kan du kolla innan du går hemifrån att Apotek Hjärtat har ditt läkemedel. Med Apotek Hjärtats söktjänst kan du enkelt se, både på webben och i mobilen, om ditt läkemedel finns på hyllan.

I sökfält anger du läkemedel, styrka och förpackningsstorlek, och får genast svar om läkemedlet finns på ett Apotek Hjärtat-apotek i närheten.

Söktjänsten nås via Apotek Hjärtats hemsida, och appen finns att ladda ner kostnadsfritt från din mobil.

apotekhjartat.se

Gustaf Snöbohm


070-689 12 19

Gustaf Snöbohm
affärsområdeschef för Vismas Episerverteam

Kontakta mig gärna!

Berätta vad du behöver, så hjälper jag dig att hitta den bästa lösningen.