Episerver Content Cloud

Episerver Content Cloud (tidigare Episerver CMS) är en marknadsledande lösning för webbpublicering och en programsvit för digital marknadsföring. Genom att dra och släppa innehåll kan redaktörer och marknadsförare enkelt skapa, redigera och A/B testa innehåll som automatiskt fungerar på alla skärmar. Episerver CMS är utnämnd ledare i analytikerrapporter från Forrester och Gartner. Episerver Content Cloud kan köpas som molntjänst eller On-premises.logga-2020.png

Episerver Content On-premises

On-premises (On prem) innebär att man installerar Episerver CMS och driftar programvaran på egen hårdvara eller hos vald hostingleverantör. Nya On-premises licenser säljs som tjänst/månadskostnad.

Har ni gamla Episerverlicenser som ni vill uppgradera till senaste version?

Många företag har köpt Episerverlicenser enligt den gamla licensmodellen som innebär en engångskostnad och därefter ett årligt mjukvaruavtal (software subscription) för att få tillgång till nya versioner. Har ditt företag en licens enligt gamla licensmodellen och har version 7.5 eller högre, har ni rätt att kostnadsfritt uppgradera till den senaste versionen av Episerver.

Visma är experter på Episervers licensmodeller och vi har koll på alla varianter sedan Episerver version 2.0 (år 1998). Om ni vill ha vägledning i licensdjungeln, kontakta oss.DXP bild.jpg

Digital Experience Platform (DXP)

Digital Experience Platform (DXP) är Episervers molnbaserade lösning – en skalbar tjänst som garanterar att er webbplats håller en snabb hastighet, är robust och säker samt att ni slipper oroa er för eventuell nedtid till följd av bland annat många användare eller överbelastningsattacker.

Läs mer

Fler Episerverprodukter

Kontakta oss

Fyll i formuläret om du vill veta mer om våra Episerverlösningar.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke


Mimmi Pareigis, 070-874 7036
Pierre Vindemyr, 070-686 1134

Kontaktpersoner för Visma Consulting