Episerver Content

Episerver Content (tidigare Episerver CMS) är en marknadsledande lösning för webbpublicering och en programsvit för digital marknadsföring. Genom att dra och släppa innehåll kan redaktörer och marknadsförare enkelt skapa, redigera och A/B testa innehåll som automatiskt fungerar på alla skärmar. Episerver CMS är utnämnd ledare i analytikerrapporter från Forrester och Gartner. Episerver Content kan köpas som molntjänst eller On-premises.logga-2020.png

Episerver Content On-premises

On-premises (On prem) innebär att man installerar Episerver CMS och driftar programvaran på egen hårdvara eller hos vald hostingleverantör. Nya On-premises licenser säljs som tjänst/månadskostnad.

Har ni gamla Episerverlicenser som ni vill uppgradera till senaste version?

Många företag har köpt Episerverlicenser enligt den gamla licensmodellen som innebär en engångskostnad och därefter ett årligt mjukvaruavtal (software subscription) för att få tillgång till nya versioner. Har ditt företag en licens enligt gamla licensmodellen och har version 7.5 eller högre, har ni rätt att kostnadsfritt uppgradera till den senaste versionen av Episerver.

Visma är experter på Episervers licensmodeller och vi har koll på alla varianter sedan Episerver version 2.0 (år 1998). Om ni vill ha vägledning i licensdjungeln, kontakta oss.Episerver Content Cloud (tidigare Episerver DXC)

Episerver Content Cloud är en komplett molntjänst som innehåller följande tjänster

  • Tre Episerver CMS för test, stage och produktion.
  • Avancerad och säker hosting i Azure.
  • Navigation & search (söktjänst som tidigare benämnts som Episerver Find)
  • Episerver Advance – AI-baserad personalisering för innehåll.
  • Episerver Insight – Fångar automatiskt in och analyserar besökardata.

Pris för tjänsten är beroende av antal sajter, användartrafik, antal språk, vilka källor som skall indexeras med sökmotorn etc. Kontakta oss för offert.

On-demand webbinar: Fördelar med att flytta webben till molnet

I det här webbinaret som hölls tillsammans med Episerver får du bland annat höra vår kund Azets berätta om varför de valde att flytta sina webbplatser till molnet och dela med sig av konkreta tips och lärdomar från processen.

Se webbinaret

SE_CN_Consulting_OnDemandWebbinar_FlyttaWebbenTillMolnet_OpenGraph.png

SE_CN_Consulting_Webbinar_EpiserverContentCloud_ToppBanner.jpg

Workshop: Flytta webben till molnet

Vi går tillsammans igenom hur ni kan ta er till molnet. Vi går bl.a. igenom förutsättningar, hur genomförandet ser ut samt ROI och beslutsunderlag.

Läs mer och boka

Fler Episerverprodukter

Kontakta oss

Fyll i formuläret om du vill veta mer om våra Episerverlösningar.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke


Mimmi Pareigis, 070-874 7036
Pierre Vindemyr, 070-686 1134

Kontaktpersoner för Visma Consulting