Ciceron E-boka

Ciceron E-boka ger er möjlighet att aktivera en bokningstjänst utan att installera någon applikation lokalt.

Har ni behov att erbjuda möjlighet att boka resurser för era kunder? Finns krav på e-legitimation?

Många myndigheter har idag olika typer av bokningssystem som används för att boka resurser. De flesta bokningssystem installeras och konfigureras lokalt hos myndigheten. För att ge möjlighet att boka resurser över Internet så krävs investeringar i hårdvara.

Visma ger nu möjlighet för myndigheter att aktivera en bokningstjänst på sin egen hemsida. Genom bokningstjänsten finns möjlighet för kunder med e-legitimation att boka en eller flera möten hos myndigheten.

Tjänsten kan utnyttjas av exempelvis familjerådgivning för tidsbokning, fritidskontoret för bokning av träningstider och andra relaterade ändamål.

Hur fungerar det?

Bokningstjänsten innebär att en handläggare hos myndigheten skapar en kalender där det finns möjlighet att boka möten.

Ett möte kan innebära att man bokar en viss person eller annan resurs som myndigheten erbjuder. Kunden har möjlighet att ladda ner sina bokningar och lagra dessa i sin egen kalender på PC och/eller telefon.

För att underlätta för en kund så skickas notifieringar via SMS i god tid inför ett möte. En handläggare hos myndigheten kan snabbt se vilka möten som är inplanerade under en vecka.

 

Erbjudande hösten 2018

Hösten 2018 (t.o.m 14 december) erbjuder vi Ciceron E-boka med 50% rabatt.

Ciceron E-boka: 25.000 kr i licenskostnad (ord. pris 50.000 kr)

Månadsavgift: 3.000 kr

Fyll i formuläret på den här sidan så tar vi fram ett avtalsförslag och skickar till er. Observera att beställningen inte är bindande bara genom att fylla i formuläret. Med hjälp av formuläret kommer vi att ta fram ett elektroniskt avtal som vi skickar till er för signering.

Ja, jag vill beställa ett avtalsförslag.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.