Digital arbetsplats

En fungerande arbetsplats med åtkomst till allt, alltid.

Kontakta oss

Den digitala arbetsplatsen - åtkomst till allt, alltidI den digitala arbetsplatsen behöver du kunna samarbeta smidigt för att frigöra tid. Du behöver enkelt komma åt dina filer, dela information och kommunicera med kollegor och andra parter. Arbetsplatsen är inte längre ett ställe vi går till utan något vi alltid har med oss. Och den ska alltid fungera oavsett appar, enheter eller tjänster.

Vi vet hur man får ihop alla era system i ett gemensamt webbgränssnitt och där du även når alla system från mobilen. Låter det som en dröm? Vi har roadmapen klar.

Kontakta oss

3 anledningar att ta nästa steg med er digitala arbetsplats:

  • Tekniken är mogen - det är enklare än aldrig förr att få system och lösningar att samverka och att samla dem i ett gemensamt gränssnitt.
  • Bygg vidare på det ni har – utgå från det ni har idag, t ex ett intranät, och utveckla den digitala arbetsplatsen stegvis.
  • Behovet har hyperaccelererat – läget de senaste månaderna har drivit på behovet av att kunna arbeta oavsett var man befinner sig.


atkomst.png

Åtkomst till allt

I den digitala arbetsplatsen samlar vi allt vi behöver för att arbeta i företaget. Genom att integrera tidrapportering, projektverktyg, ekonomisystem och andra stödfunktioner i intranätet blir detta den gemensamma ingången eller portalen.

mobilitet3.png

Mobilitet

Idag räcker det inte med att ha ett intranät som bara är tillgängligt via datorn, dina kollegor är på språng och världen digitaliseras. Genom att skapa ett responsivt intranät med åtkomst via appar, har ni tillgång till er digitala arbetsplats oavsett plats och device. Kontoret på fickan och åtkomst till allt.

attraktivt.png

Attraktivt och lättanvänt

När mycket information och system samlas på ett ställe blir det extra viktigt att designa en lösning som användarna upplever som modern, enkel och användbar. När användare både löser uppgiften och tycker om lösningen är det till nytta för både användare och organisationen.

Tjänster för den digitala arbetsplatsen

Podcast: Framtidens digitala arbetsplats

Lyssna när Vismas Björn Widorson och Creunas Fredrik Marcus reder ut begreppen och ger en bra grund för att kunna göra din organisation till framtidens bästa digitala arbetsplats.

On-demand webbinar: Framtidens digitala arbetsplats

I detta webbinar pratar vi om varför en digital arbetsplats är viktigare än någonsin och möjligheterna som finns för en bättre arbetsmiljö.

Läs mer och se webbinaret

SE_CN_Consulting_OnDemandWebbinar_FramtidensDigitalaArbetsplats_Banner.jpg

Från design till förvaltning – basen för den digitala arbetsplatsen

Tjänsterna och funktionerna i den digitala arbetsplatsen måste vila på en stabil grund. Användaren ska få en positiv upplevelse och verkligen vilja använda tjänsterna igen och igen – det är då ditt företag kan dra nytta av digitaliseringen. För det behövs en bra start, där ändamålsenlig design och UX byggs in från början. Och en god fortsatt förvaltning som håller den digitala arbetsplatsen vital och funktionell. Här kan vi vara med som ert stöd, från ax till limpa.

Mer om förvaltning

Läs våra blogginlägg om den digitala arbetsplatsen

Kontakta oss

Fyll i formuläret så berättar vi mer om lösningar för en digital arbetsplats.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke


Mimmi Pareigis, 070-874 7036
Pierre Vindemyr, 070-686 1134

Kontaktpersoner för Visma Consulting