IT-konsulttjänster

Visma Consulting - din trygga och kompetenta partner när det gäller utveckling och förvaltning av verksamhetskritiska IT-lösningar

Hos Visma Consulting står marknadens vassaste IT-konsulter redo att erbjuda sin kompetens kring systemutveckling och förvaltning av dina IT-lösningar. Vi ställer också upp när det gäller utveckling av webbar och e-handel samt MS Cloud-lösningar.

Våra IT-konsulttjänster används av både privat och offentlig sektor. Vi brinner för att utveckla IT-lösningar som ökar service, tillgänglighet och effektivitet. När du står inför en utmaning får du hjälp av oss på Visma, hela vägen in i mål.

Behöver du verktyg för bättre beslut? 

Visma bWise hjälper företag, stora som små, att få fram beslutsunderlag med verktygen Qlik Sense och QlikView.

Läs mer om Visma bWise

Behov av expertis inom geografiska IT-system?

Visma GIS levererar högkvalitativa konsulttjänster inom geografisk IT och utvecklar geodataprodukter på den lokala och internationella marknaden. Visma GIS är en del av Visma sedan januari 2018.

Genom Visma GIS molntjänster kan du inhämta aktuella uppgifter, anpassade efter dina behov, om alla Nordens fastigheter, företag och privatpersoner, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Läs mer om Visma GIS

Söker du säkra lösningar för inloggning och signering?

Visma kan hjälpa dig med säkra lösningar för autentisering, federation, inloggning och signering. Svensk e-identitet, som är en del av Visma sedan oktober 2017, ger dig också ombudstjänster för HSA och SITHS/EFOS.

Läs mer om Svensk e-identitet

Om Visma Consulting

Visma Consulting AB är en ledande leverantör av IT-lösningar för digitalisering och automatisering av såväl privat som offentlig sektor. Vårt erbjudande spänner över ett brett fält omfattande bland annat lösningar för dokument- och ärendehantering, e-tjänster, webb, intranät och e-handel samt förvaltning och utveckling av affärskritiska applikationer. 

Vi är sedan 2010 en del av Visma, ett av Nordens största och mest expansiva IT-företag. Vi har tidigare både varit en del av en stor koncern och verkat som eget bolag. Därmed kan vi kombinera Vismas stabilitet och styrka med det lilla bolagets flexibilitet och lyhördhet. Våra kärnvärden är respekt, pålitlighet, innovation, kompetens och laganda.

Vår affärsidé är att leverera kundanpassade IT-lösningar för verksamhetskritiska processer. Med tekniskt avancerad kompetens och djup kunskap om våra kunders verksamhet effektiviserar vi deras processer och stärker deras konkurrenskraft. Vårt mål är att kunderna ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet och på det som skapar värde för dem.

Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Kontakta oss gärna!

Nyfiken på våra lösningar? Hör av dig! 
Du når oss även på 010-141 25 00.

Kontakta oss

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke