Vill du veta mer om avtalen?
Kontakta oss

Företagsväxter 

Vackert, välkomnande, avkopplande? Vilken betydelse har blommorna på företaget för dig? Vad det än är så kan Ambius hjälpa dig med den rätta lösningen för ditt kontor.

Vismas avtal ger dig bättre priser på företagsväxter och krukor från Ambius. Som Vismakund får du 10 % rabatt på hela växt- och kärlsortimentet.

Kontakta oss för att få veta mer om våra avtal »
Se fler företagsrabatter du kan få som kund hos Visma »

   
                                                           
           

Välj rätt växter för er arbetsplats 

Ambius växtinredare utgår alltid från era idéer och behov för att välja rätt blommor för er arbetsplats. Dessutom ser de till att er växtinredning underhålls regelbundet så att era växter håller sig lika fina som den dagen ni fick dem. Nedan ser du ett urval ur Ambius sortiment, eller kontakta oss för att få veta mer om hur Ambius kan hjälpa dig » 

Mobil växtvägg

En mobil växtvägg är en dubbelsidig växtvägg på hjul med vattentank och elektrisk pump med timer. Perfekt som rumavdelare i kontorslokaler eller på annan offentlig plats som kan dra nytta av luftrenare, luftfuktare och en ljudabsorberande funktion med hög grad av estetik och med en koncentration av växter på en liten plats.

 

Floral Art 

Är du tveksam på om din arbetsplats inte är optimal för att levande växter ska klara sig? Ingen fara. I sådana fall kan Ambius erbjuda icke-levande växtinredning. Ambius florister skapar naturtrogna och vackra växtarrangemang i olika form och färgkombinationer som erbjuder många av de estetiska fördelarna som levande växter gör. 

Plants on canvas

Plants on Canvas är tryckta växtmotiv på canvasduk. Njut av växter och skapa en inspirerande miljö även där golvutrymmet är begränsat. Bilderna är framtagna och producerade på canvasduk exklusivt för Ambius. Alla bilder har växttema och pryder därför sin plats i de mest skiftande interiörer.

 

Plant Walls

Plant Walls är en skräddarsydd växtvägg, monterad på väggar och pelare. Förutom att den är vacker att se på skapar den en välkomnande och trivsam miljö för anställda, kunder och besökare. Dessutom fyller växtväggen också en funktion som ”bakgrund”, luftrenare och luftfuktare.

Upptäck fördelarna med en samlad köpkraft

Visma Advantage förhandlar avtal med hjälp av en samlad köpkraft. Vi har i dagsläget ca 15 000 företag som gör sina inköp genom oss. Den samlade volymen gör att vi tillsammans kan få bättre villkor.  

Vill du också bli en del av vår samlade köpkraft? Bli kund idag!