Vill du veta mer om avtalen?
Kontakta oss

Mobiltelefoner och tillbehör för företag

Söker du en enkel lösning för att kunna köpa prisvärda mobiltelefoner och tillbehör till företaget? Oavsett vilket behov ni har kan våra leverantörer hjälpa er. Vi förhandlar idag för ca 15 000 företag vilket gör att vi tillsammans kan få riktigt starka villkor hos några av Sveriges mest kända leverantörer inom mobiltelefoner, tablets och tillbehör. 

Kontakta oss om du vill veta mer »

Mobiltelefoner och tillbehör

PhoneHouse

Köp mobiltelefoner till rabatt direkt i butik 

Elgiganten Phone House hjälper dig att analysera och optimera kommunikationslösningar för ditt företag. Genom Visma Advantage får du starka rabatter på deras produkter och du kan välja att handla i butik eller direkt i deras webbshop. Rabatten gäller i Phone House tidigare butiker. 

  • Upp till 50 % rabatt på tillbehör
Hyr era mobiltelefoner

En av fördelarna med att handla genom Elgiganten Phone House är att du kan hyra mobiltelefoner istället för att köpa. När avtalstiden är slut lämnas telefonen tillbaka och kan ersättas av ny enhet vid förlängning. Med deras hyra har du koll på din mobiltelefonpark och användarna har aktuell utrustning utan att ditt företag behöver göra stora investeringar. Detta gör även det enklare att budgetera för kommunikationsutrustningsinköp. 

Byt in din gamla mobiltelefon

Funderar du på att köpa en ny mobiltelefon? Hos Elgiganten Phone House kan du byta in din gamla mobiltelefon när du köper en ny produkt hos dem. Mobiltelefonen måste vara i fungerande skick och kan vara värd från 50 kr och upp till 5000 kr beroende på mobiltelefonens modell och ålder. Ett bra tips både för din plånbok och för vår miljö.