Vill du veta mer om avtalen?
Kontakta oss

Taxiresor för företag

När du behöver ta dig snabbt till eller från ett möte eller flygplats är taxi ett perfekt resval. Men vilket taxibolag ska man välja? Som kund hos Visma blir valet ganska enkelt. Du får alltid upp till 10 % rabatt när du väljer att resa med just TaxiKurir. 

Tack vare att Visma Advantage kan förhandla pris åt en mängd företag kan vi få rabatter som blir klart bättre än om alla skulle förhandla var och en för sig. Genom oss kan du få ner taxipriserna för alla i företaget. 

TaxiKurir – fasta priser och smart bokning

TaxiKurir kan du åka med i de flesta stora städerna i Sverige. Det är Sveriges största taxiorganisation och finns på 43 orter samt i ytterligare städer i Norge, Danmark och Lettland. 

Vill du inte behöva oroa dig för att taxametern tickar på medan du står still i en bilkö? TaxiKurir erbjuder ofta fasta priser och du behöver inte tänka på vad räkningen ska landa på. Fasta priser är också bra när du inte är säker på hur lång sträckan är, då har TaxiKurir redan ett uträknat fast pris åt dig. 

Kontakta oss för att få veta mer om vårt taxiavtal »
Se fler företagsrabatter du kan få som kund hos Visma »

Rabatt hos TaxiKurir

Boka taxiresan direkt i mobilen

Med TaxiKurirs smarta app kan du boka din taxibil direkt i mobilen och får alltid ett fast pris på kortaste vägen. Är det kö går alltid taxiresor bokade med deras app före i kön. Appen finns för både iphone och android. Självklart kan du också beställa din taxiresa via TaxiKurirs webbsida eller via telefon. 

Läs mer om TaxiKurirs smarta app

Miljöbilar

När du åker med TaxiKurir kan du vara säker på att du tar hänsyn till miljön. TaxiKurir har genomfört marknadens största satsning på miljöfordon och cirka 85 % av deras fordon är miljöfordon. Du känner igen TaxiKurirs miljöfordon genom en särskilt framtagen miljödekal på bilen.

Vill du hellre köra själv istället för att åka taxi? Läs mer om våra hyrbilsavtal

Upptäck fördelarna med en samlad köpkraft

Visma Advantage förhandlar avtal med hjälp av en samlad köpkraft. Vi har i dagsläget ca 15 000 företag som gör sina inköp genom oss. Den samlade volymen gör att vi tillsammans kan få bättre villkor. 

Vill du också bli en del av vår samlade köpkraft? Bli kund idag!