Vill du veta mer om avtalen? 
Kontakta oss

Företagsresor och tjänsteresor

Visma Advantage förhandlar avtal med hjälp av en samlad köpkraft. Vi har i dagsläget ca 15 000 företag som gör sina inköp genom oss. Den samlade volymen gör att vi tillsammans kan få bättre villkor.

Visma Advantage erbjuder förmånliga rabatter på flygresor, hotell och resebokningar. Med oss blir tjänste- och företagsresorna billigare och smidigare att boka. Oavsett om du åker flyg, kör bil eller kombinerar olika färdsätt har vi bra erbjudanden.

 

 

 

Drivmedel Upp till 83 öre/liter
Flygresor Upp till 10-14 % rabatt
Hotell Upp till 20 % rabatt
Hyrbil Motsvarar en omsättning på 2 mnkr/år. 
Taxi  Upp till 15 % rabatt
Affärsresebyrå Förmånliga bokningsarvoden

Drivmedel

För många små och medelstora företag är drivmedel en av de stora utgiftsposterna varje år, men det är också ett område där det är lätt att spara pengar. Vi har erbjudanden på bensin och diesel från stora, etablerade bensinstationer i Sverige. 

Läs mer om drivmedel för företag

 

Hyrbilar

Vill ni resa med nya, säkra, miljösmarta bilar är hyrbil det klokaste valet. Du har en bil när du behöver den och slipper den all annan tid. Vi har väldigt förmånliga avtal för företag som behöver hyrbil ofta eller mer sällan. 

Läs mer om hyrbilar för företag

Hotell

Behöver du åka på kundmöte, hålla i en konferens eller samla de anställda för en kick off behövs ofta övernattning. Med våra avtal får du upp till 15 procents rabatt på alla dina bokningar och tillgång till en rad förmåner på hotell runt om i Sverige och utomlands. 

Läs mer om hotell för företag

 

Affärsresebyrå

Att boka sina resor själv kan vara jobbigt och tidskrävande. Olika färdsätt ska pusslas samman och man ska kontakta flyg, hotell etc. Med en affärsresebyrå slipper du sådant, och med Visma Advantages avtal blir det billigare.

Läs mer om affärsresebyrå

Flygresor

Ett företag med många flygresor per år tjänar på att ha ett bra avtal. Vi erbjuder rabatt på flyg inom Sverige och till utlandet. Kanske vill du lägga er nästa kick-off på någon oväntad destination, då tjänar ni på att nyttja våra avtal inom flygresor. 

Läs mer om flygresor för företag

 

Taxiresor

För många företag – speciellt i städer – samlas taxikvittona i slutet av månaden. Och det kan bli ganska stora summor när de läggs ihop. Med våra rabatter kan du få bort en del av kostnaden för taxiresor inom företaget. 

Läs mer om taxiresor för företag

 

Upptäck fördelarna med en samlad köpkraft

Visma Advantage förhandlar avtal med hjälp av en samlad köpkraft. Vi har i dagsläget ca 15 000 företag som gör sina inköp genom oss. Den samlade volymen gör att vi tillsammans kan få bättre villkor. 

Vill du också bli en del av vår samlade köpkraft? Bli kund idag!