Vill du veta mer om avtalet?
Kontakta oss

Rabatt på företagskort från First Card

Som kund hos Visma Advantage får du förmånliga priser och villkor på företagskort från First Card. First Card är ett komplett betalsystem för alla dina utlägg i tjänsten. Samtidigt som reseräkningar och utläggsrapporter förenklas får ditt företag en snabb, ekonomisk och säker fakturaadministration med kontroll och samlad statistik.

                                   

 

Visma Basic 83 % på kort med 15 dagars betaltid
46 % på kort med 30 dagars betaltid
  Visma Professional 91 % på kort med 15 dagars betaltid
  60 % på kort med 30 dagars betaltid
   Visma Premium 100 % på kort med 15 dagars betaltid
   73 % på kort med 30 dagars betaltid

    First Card

    First Card är ett av de mest accepterade betalkorten världen över. Kortet accepteras på över 30 miljoner MasterCard-anslutna inköpsställen, uttagsautomater och banker. First Card är det enda betalkort som har en gemensam nordisk plattform, som gör det enkelt att skapa en enhetlig lösning på mycket kort tid för nordiskt verksamma företag. De erbjuder även elektroniska lösningar som är integrerade med alla ledande affärssystem och resehanteringssystem på marknaden.

    Säkert med företagskort från First Card

    First Cards kort används frekvent, ofta i sammanhang där användarna har bråttom och miljön kanske är främmande. Därför har de försett korten med det s.k. EMV-chipet. Det är ett chip som är standard på alla betalkort. Mikrochipet innehåller ett minne och en säkerhetsprocessor med information om kortets betalningsfunktion. Genom mikrochipet kan kortförfalskningar och bedrägerier minskas kraftigt. 

    Internetbetalningar med kortläsare

    För att ytterligare öka säkerheten vid kortköp på nätet har First Card infört en ny säkerhetslösning som är globalt framtagen av MasterCard och heter MasterCard SecureCode. De webbsidor som är anslutna till denna säkerhetslösning kräver användande av kortläsare, kort och kortets PIN-kod för att bekräfta internetköpet med en svarskod från kortläsaren. Kortläsaren använder unik information på chippet för att öka säkerheten. Drygt 90 % av de svenska nätbutikerna är anslutna till MasterCard SecureCode och alltfler ansluter sig löpande. Kortläsaren är kostnadsfri.

    Res aldrig utan PIN-koden och din kortläsare

     I flera länder, exempelvis Storbritannien och Australien är det krav på att kortanvändare ska använda chipkort och PIN-kod vid inköp. Inom en snar framtid blir chip ett krav i de flesta europeiska länder. Företaget och resenären kan alltid känna sig trygga, oavsett vem som har betalningsansvaret. 

    Säkra rutiner och säker kommunikation

    First Cards säkerhetstänk omfattar också hanteringen av information och betalningsströmmar mellan resebyrån och företaget. First Cards resekonto tillåter inga avsteg från de överenskomna rutinerna vid faktureringen - First Card och företaget äger kundnummerstrukturen, inte resebyrån. Här skiljer sig First Card från andra betalkort som ger sämre kontroll av resebyråns fakturering.