Bemanning och Rekrytering genom Visma Advantage
Rätt person på rätt plats – till rätt pris

Visma Advantage ger dig färdigförhandlade rabatter på rekrytering hos bemanningsföretag som Manpower och Randstad. Det smarta och billiga sättet att hitta ny personal till ditt företag.

Våra leverantörer inom bemanning och rekrytering

4 anledningar att välja Visma Advantage

 

Ekonomiskt

Att hitta rätt personal kan vara vara knepigt … och ganska dyrt. Med våra avtal hos bemanningsföretag som Manpower och Randstad har du alla förutsättningar att rekrytera rätt till ett betydligt lägre pris.

Sparar tid

Att förhandla på egen hand kräver kraft och tid. Därför har våra experter redan gjort jobbet – och förhandlat fram bästa möjliga pris hos varje leverantör. Den samlade köpkraften hos 15 000 företag får leverantörerna att lyssna.

Flexibelt

Basic, Professional och Premium: Med tre olika inköpspaket får du rabatter och villkor som är anpassade till ditt företags verksamhet och storlek. Du kan självklart uppgradera din tjänst när som helst.

Smidigt

Allt på en plats! Med Visma Advantage inköpsportal har du alla rabatter och leverantörer samlade på ett enda ställe. Du har även möjlighet att lägga in avtal som du upphandlat på egen hand, och kan registrera obegränsat antal användare.

Inte bara bemanning. Med Visma Advantage får du och ditt företag tillgång till rabatter hos fler än 60 leverantörer inom en mängd olika områden. Drivmedel, inredning, frakt, hotell … Du slipper förhandla själv!