Rabatter på bemannings- och rekryteringstjänster 

För många företag förändras personalbehovet över tid. Ibland krävs hög bemanning, ibland låg. Under vissa perioder krävs viss specialkompetens, medan den inte är nödvändig under andra. En lösning på det här problemet – och för att du som företagare ska kunna vara flexibel – är företagsbemanning.

Förmånliga företagsrabatter vid första hyrtillfället
Visma Advantage erbjuder företagsrabatter inom ett 50-tal områden, bland annat bemanning- och rekryteringstjänster. Vi förhandlar för en stor mängd kunder och kan därigenom pressa priserna för alla våra kunder. Faktum är att genom oss får du en rabatt som motsvarar ett företag som spenderat miljontals kronor på företagsbemanning. Du blir alltså en ”storkund” från och med dit första hyrtillfälle.

Inom bemanning- och rekryteringtjänster samarbetar vi med Proffice och Adecco som är specialistbolag inom bemanningslösningar. 

Kontakta oss om du vill veta mer om avtalen »
Se fler företagsrabatter du kan få som kund hos Visma »
     
                                            
                               
Företagsbemanning

Adecco ett auktoriserat bemanningsföretag som hjälper dig när du behöver extra arbetskraft. Du kan ta in en person under några få timmar här och där eller en hel avdelning på heltid, helt beroende på vad du efterfrågar. Kandidaterna tas fram utifrån dina specifika behov vilket gör att du får människor med rätt egenskaper och kompetens som kan sätta igång och börja leverera från dag ett. 

Förutom personaluthyrnings- och rekryteringstjänster erbjuder Adecco lösningar inom bland annat outsourcing, omställning, ledarskapsutveckling, kompetensutveckling, karriärrådgivning, utbildning och rehabilitering.

Proffice är ett specialistbolag inom bemanningslösningar som hjälper till att anpassa personalstyrka och kompetens utifrån varje företags behov. De erbjuder snabba och effektiva lösningar under en eller flera dagar, veckor, månader eller år. Genom Vismas avtal får du förmånliga priser på personaluthyrning, rekrytering och HR-support. 

Upptäck fördelarna med en samlad köpkraft

Visma Advantage förhandlar avtal med hjälp av en samlad köpkraft. Vi har i dagsläget ca 15 000 företag som gör sina inköp genom oss. Den samlade volymen gör att vi tillsammans kan få bättre villkor. 

Vill du också bli en del av vår samlade köpkraft? Bli kund idag!