Vill du veta mer om avtalen? 
Kontakta oss

Företagsrabatter på
bensin och diesel

Drivmedel – bensin och diesel – är en kostnadspost för de allra flesta företag. Att få ner den så mycket som möjligt är något som ger tydligt resultat i slutet av året. Visma Advantage har förhandlat avtal med några av de största bensinstationerna i Sverige för att du och ditt företag ska få så stor rabatt som möjligt. 

Drivmedelsavtal färdiga att använda genom Visma

Tack vare att vi kan förhandla för många företag på samma gång är vi i en position att kunna maximera rabatten, något som är omöjligt när ett ensamt företag ska försöka få ner priset. Tillsammans skapar vi ett bättre pris för alla. Idag har vi rabatt på drivmedel hos OKQ8, Preem och Shell. 

Kontakta oss för att få veta mer om våra drivmedelsavtal »
Se fler företagsrabatter du kan få som kund hos Visma »

 

 

   Tanka bensin och diesel med rabatt hos OKQ8 Rabatt på bensin och diesel hos Preem  Rabatt på bensin och diesel genom Visma  
Rabatten dras på Listpriset Pumppriset Listpriset*
Bensin 44 öre/l 39 öre/l 45 öre/l 
Diesel 83 öre/l 61 öre/l 80 öre/l
Etanol 42 öre/l 37 öre/l 43 öre/l
Biltillbehör 10 % 15 % 15 %

*Avtalet med Shell finns ej tillgängligt för Visma Advantage Basic

Upp till 83 öre rabatt/liter på diesel

Vismas avtal ger dig rabatt på drivmedel hos OKQ8:s bemannade och obemannade stationer. Dessutom får du 10 % rabatt tillbehör, hyrbil, släpvagn samt 15 % rabatt på biltvätt. 

Drivmedelsrabatten dras direkt på det aktuella listpriset, vilket innebär att du får samma pris i hela landet. Se det aktuella priset på drivmedel hos OKQ8 och räkna ut hur mycket du kommer spara. Och tänk på att sett över ett år, speciellt för företag med många fordon, kan ören bli till tusentals kronor.

 • Bensin - 44 öre rabatt/liter 
 • Diesel - 83 öre rabatt/liter 
 • Etanol - 42 öre rabatt/liter 
 • 10 % rabatt på smörjmedel 
 • 15 % rabatt på biltvätt
Rabatt på bränsle i bulk

Köper du större kvantiteter av drivmedel finns också bra rabatter genom Visma Advantage. Vad du tjänar kan skifta en aning beroende på priserna på ”oljebörsen”, men som regel ligger rabatten mellan 645 kr/m3 och 900 kr/m3. Företagsrabatt på bensin och diesel hos OKQ8

Företagsrabatter på besnin och diesel hos Preem

Upp till 60 öre rabatt/liter hos Preem

När du använder vårt avtal hos Preem utgår din rabatt alltid från vad du betalar vid pumpen, oavsett om bensinstationen är bemannad eller obemannad. Du kan alltså utgå från priset den aktuella dagen och sedan räkna ut din rabatt. 

 • Bensin - 39 öre rabatt/liter 
 • Diesel - 61 öre rabatt/liter 
 • Etanol - 37 öre rabatt/liter 
 • 15 % rabatt på biltvätt, smörjmedel 

Upp till 70 öre rabatt/liter på diesel

Genom ett avtal* mellan Visma Advantage och St1 Energy AB får du förmånliga drivmedelsrabatter via euroShell-kortet. Detta är ett bekvämt men framför allt enkelt kort för dig att använda som bilist. Oavsett var du kör finns det servicestationer som erbjuder drivmedel och tillhörande produkter av hög kvalitet. 

Företagskort hos Shell genom Visma ger dig många fördelar. Du får en fast rabatt på varje liter du tankar, oberoende om du tankar på en obemannad eller bemannad station. Rabatterna gäller mot listpris på samtliga Shellskyltade stationer i Sverige. 

 • Bensin - 45 öre rabatt/liter 
 • Diesel - 80 öre rabatt/liter 
 • Etanol - 43 öre rabatt/liter 
 • 15 % rabatt på biltvätt, smörjmedel 

*Avtalet med Shell är endast tillgängligt för kunder i Visma Professional och Visma Premium. 


Företagsrabatt på bensin och diesel hos Shell

Upptäck fördelarna med en samlad köpkraft

Visma Advantage förhandlar avtal med hjälp av en samlad köpkraft. Vi har i dagsläget ca 15 000 företag som gör sina inköp genom oss. Den samlade volymen gör att vi tillsammans kan få bättre villkor. 

Vill du också bli en del av vår samlade köpkraft? Bli kund idag!