Visma Retail POS

Samma kassa - flera möjligheter

Självbetjäningskassa, mobil POS/kassa eller bemannad POS/kassa. Se på kassan med nya ögon och anpassa kassan efter behov och kundström i butiken.

Boka en demo

Nu går det att använda en och samma POS-lösning i hela butiken samtidigt som den har möjligheten och flexibiliteten att ändras efter behov. När som helst under dagen eller under några enstaka timmar förändras kassan efter önskad kombination, antal kassor, självbetjäningskassa och mobila kassor utifrån kundens behov, kundtillströmningen och bemanning.

Flexibiliteten ligger i programvaran, där POS-applikationen ändras till det läge man önskar att sätta den i - självbetjäningskassa, bemannad kassa eller mobil kassa. Applikationen ändras efter vilket läge som är valt.

Flera möjligheter

Vår POS-lösning kan ge en och samma kassa, med programvara och maskinvara användas på flera sätt:

 • Bemannad POS/kassa för butikspersonal
  Som en traditionell utgångskassa bemannad av butikspersonal.
 • Självbetjäningskassa för kunden
  Kunden skannar produkten själv och betalar, eller bara checkar ut och betalar när kunden redan har självskannat under butiksvarvet.
 • Mobil POS/kassa för butikspersonal
  Ökar service och kundbemötande, och därmed möjligheter till merförsäljning och avslut inne i butiken.
 • Kompatibel för alla plattformar
  Utvecklad för att användas på Windows, Android och IOS -enheter, och alla typer av surfplattor, mobiltelefoner samt traditionella klienter.

Visma Retail POS

 

Ladda ner produktblad Visma Retail POS (PDF)

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.

Låt oss visa hur

vi kan hjälpa dig

Kom till demobutiken i vårt Showroom för att se hur våra lösningar fungerar.

Boka möte i vårt Showroom

Vi erbjuder även
teknisk service!

Vår rikstäckande serviceorganisation har lång erfarenhet av teknisk service, support och IT-drift hos branschledande kunder inom detaljhandel.
Vår målsättning är att er IT-miljö ska fungera så effektivt som möjligt utan störningar.

Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett möte eller läsa om vår tekniska service, support och IT-drift. Vi kan ge dig många goda råd på vägen till en mer effektiv och lönsam butikskedja.

Teknisk service, support och IT-drift

Tjänster

Vi hjälper er på vägen!

Hos oss får du en möjlighet att sätta dig ned och prata med experter som har många års erfarenhet i retailbranschen. Vi finns inte bara i Sverige, utan också i Norge och Danmark, vilket gör att vi kan erbjuda din kedja nordisk helhetsservice.

Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett möte eller läsa om våra tjänster. Vi kan ge dig många goda råd på vägen till en mer effektiv och lönsam butikskedja.