Verksamhetsanpassade system och logistik- och tjänstelösningar

WH Group består av tre företag som levererar verksamhetsanpassade affärssystem med syfte att öka våra kunders lönsamhet genom effektivisering, integration och bättre beslutsstöd. Westerling & Holm Consulting,  Liquid Logistics och Incendo Consulting.

Hög verksamhetsförståelse och goda kundrelationer våra främsta ledord. Vi har arbetet med Visma Business sedan 1996 och har kunder i många olika branscher.

Vår marknadsledande helhetslösning för vin- och spritimportörer innefattar lagring och distribution, ett verksamhetsanpassat affärssystem - inklusive säljstöd, beslutsstöd, elektronisk fakturahantering och IT-drift, samt ett brett utbud av kvalificerade tjänster inom ekonomi och administration.

Branscher

  • Vin- och spritimport
  • Detaljhandel
  • Tillverkning
  • Grossist
  • Livsmedel

Några kundexempel:

Cervera AB, Viva Group, Kakelspecialisten, Johan Lidby Vinhandel Copiax.

 

WH Group är certifierade för Visma Business, elektronisk fakturahantering, Integration och Kassalösning.

"Marknadsledande helhetslösning för vin- och spritimportörer. "

 

Jag vill bli kontaktad av WH Group

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.